Bijes na društvenim mrežama

"Mrzim celebrityje": Kendall Jenner zgrozila objavom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kendall Jenner objavila je što je napravila da bi ostala mršava.

Kendall Jenner otišla je korak dalje u želji i namjeri da vječno bude mršava. Iako je poznato da su manekenke pod pritiskom zbog svog izgleda, dosad nije zabilježeno ono što je napravila mlađa polusestra slavnih Kardashianki. Manekenka je, naime, obojila svoju sobu u ružičasto, i to posebnu nijansu za koju je znanstveno dokazano da smanjuje apetit. Otkrila je to Kendall na svojoj aplikaciji.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner - 1 Ma što je ovo?! Svjetski poznata ljepotica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini bez jednog odjevnog predmeta i pokazala baš sve!

"Postojala je ružičasta soba u jednoj izložbi, a objašnjeno je da je ružičasta u nijansi Baker - Miller jedina boja koja znanstveno dokazano smiruje i suzbija apetit. Pomislila sam da trebam tu boju u svojoj kući", rekla je Jenner. Otkad internet ne miruje. Brojne djevojke osudile su ono što Kendall promovira.

"Kendall Jenner namjerno je obojila sobu u boju koja suzbija apetit. Mrzim celebrityje i ovo nakaradno društvo", napisala je jedna od korisnica Twittera.

 

there's no crying in baseball

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene