Neke rane nikad neće zacijeliti

NE MOŽE GA PREBOLJETI Kći kralja popa još uvijek tuguje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kćer preminulog kralja popa, Paris Jackson opet šokirala svoje fanove novom tetovažom.

Mlada Paris Jackson ne može prežaliti gubitak svog oca, legendarnog Michaela Jacksona. Iako je prošlo sedam godina od kada je umro, on i dalje nastavlja živjeti u srcima mnogih svojih obožavatelja. Njegov najveći fan je, naravno, njegova kćer koja je odlučila zauvijek imati svog oca pored sebe. Tetovirala je tako na ruci gornji dio Michaelovog lica, točnije, njegove oči.

 

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Pogledaj i ovo Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson - 2 svi pamte scenu s njim na balkonu! Najmlađi sin Michaela Jacksona pravi je misterij za javnost, a njegova najnovija fotografija sada kola internetom

Njezina nova umjetnička tetovaža ista je kao ona s Jackensovog osmog studijskog albuma Dangerous. Na crtežu tog albumu nalaze se razne životinje, poput slona i majmuna, a u samoj sredini ističu se Michaelove oči i obrve s pramenom kose koji visi na čelu.

Paris je svoju tetovažu objavila na Instagramu i dodala, 'Nikad ne zaboravi svoje korijene i uvijek budi ponosan od kuda si došao'. Iako ima tek 18 godina njezino tijelo krase mnoge tetovaže.

 

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Jednu od njih je tetovirala čak i u unutrašnjosti usne, ali je istaknula kako je ta tetovaža samo privremena. 'Kćer preminulog kralja popa inače ima više tetovaža koje je napravila u čast svom ocu. Na svojoj desnoj ruci također ima jednu sličnu podsjetnicu na svog oca.

 

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene