Novi singl

Karmine na Lukin način - nova pjesma i spot!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma 'Obećanje', koju autorski potpisuje Aljoša Šerić, posljednji je singl s Lukinog aktualnog četvrtog studijskog albuma 'Kad zasvira...', te ujedno njegov sedmi po redu službeni singl.

Kako je Luka Nižetić i sam ranije spominjao, ako mora odabrat sebi najdražu pjesmu sa zadnjeg albuma, onda bi upravo bila ova skladba.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Suradnja Luke i Aljoše se dogodila slučajno, koja je na kraju rezultirala realizacijom impresivne balade.

'Ovo je zapravo sudbinska pjesma na koju sam naišao sasvim slučajno, dojmljiva 'oda ljubavi' napisana specifičnim Aljošinim rukopisom, čiji tekst je nešto što me satralo bez zadrške. Nisam znao dal' da plačem ili da budem istovremeno i sretan. Jednostavno Aljoša, čiji rad iznimno cijenim, je suptilno i emotivno dočarao temu gubitka ljubavi da zapravo zaželiš da i tvoje posljednje riječi upravo budu sličnog sadržaja', rekao je Luka.

Atipična pjesma za dosadašnji Lukin glazbeni opis zaslužila je i atipičan spot u kojem se kao redatelj najbolje snašla Mare Milin koja ne skriva da su ona i Luka na jednoj posebnoj emotivnoj razini s identičnim senzibilitetom, gdje su godine prijateljstva i suradnje urodile bezrezervnim povjerenjem.

'Ovaj video je zapravo jedna nježna groteska koja je dočarala karmine na kojim se ispunjavala posljednja želja preminule ljubavi', dodaje Mara.

Pogledajte spot - nova pjesma Luke Nižetića 'Vječno!'

U realizaciji video broja sudjelovalo je 40-tak statista među kojima su se uz Lukine prijatelje našla lica i istaknutih glumaca poput Žaka Valenta, Edvina Liverića, Mare Borić, Ive Šulentić, Natalije Đorđević, Ive Mihalić, Asima Ugljena, Jasne Lozić, te članova muške vokalne sekcije folklornog amaterskog društva 'Zagreb - Markovac' koji su i gosti u samoj pjesmi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene