Top 9

Kako se zove ona nova stvar...? Ovo su hitovi za vruće ljeto 2013.!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U potrazi ste za top listom ljetnih hitova? Izabrali smo najbolje za vas – ovo su hitovi ljeta 2013!

Svako ljeto nosi neke nove hitove, a već je krajnje vrijeme da sastavimo listu koja već i sada žari i pali ovo ljeto 2013-te.

Pogledaj i ovo showbuzz Nove face MOŽDA SE IZNENADITE Oni se kriju iza hitova koji i sami pjevušite!

1. Švedski pop duo Icona Pop prvo je osvojio publiku u epizodi popularne američke serije 'Girls', 'I Love It' se otada se pojavio i u nekoliko reklama, a osvojio je top ljestvice i publiku diljem svijeta. Zarazni ritam i stihovi 'I don't care, I love it' savršeni su za bezbrižno ljeto.

>> Maskirani glazbenici: Njihove hitove znate, no nemate pojma kako izgledaju!

2. I dok nekima već izlazi 'van na uši' drugi se slažu kako Daft Punk i Pharrell imaju hit ljeta. 'Get Lucky' u kratkom je roku osvojio slušatelje, a album 'Random Access Memories' već je proglašen Daft Punkovim najboljim albumom.

3. Video spot koji je svakako podigao mnogo prašine je onaj za pjesmu Robina Thickea 'Blurred Lines' u suradnji s T.I. i Pharrellom. Gotovo gole manekenke 'ukrasile' su spot, a vrlo je brzo postao jedan od najtraženijih na Youtubeu iako je cenzuriran zbog golotinje.

4. Niste još čuli za Jutty Ranx? Onda je sada pravo vrijeme. Vjerojatno ste već čuli za njegov singl 'I See You', plesne melodije i lakopamtljivih riječi. Jutty je inače elektro-dance bend kojega čine Justin Taylor i Jaakko Manninen. Hit 'I See You' već je postao platinasti u Italiji gdje je prodan u više od 30 tisuća kopija u Italiji. Brzo se proširio i ostatkom Europe...

5. Na soundtracku 'Veliki Gatsby' našla se i pjesma 'A Little Party Never Killed Nobody' koju je otpjevala Fergie feat. Goonrock&Q-Tip. Film je bio pravi hit, a sve se nastavilo s ovim ljetnim mixom kombinacije ludih 20-tih i današnjeg housea.

6. Ljetni hit i ovo ljeto ima David Guetta! Francuski DJ ovoga je puta napravio hit mix s Ne-Yom i Akonom za singl 'Play Hard' koji je već osvojio klubove na Jadranu.

7. Capital Cities i njihova stvar 'Safe and Sound' prava su plesna poslastica! Američka indie grupa postala je pravi spektakl, a i njihov zabavni spot pomogao je da bude viralan na Internetu.

8. Od velikih imena tu je i Beyonce koja je na svojoj turneji 'Mrs.Carters Show' predstavila svoj novi singl 'Grown Woman'. Plesni ritam, mahanje bokovima... nije ni čudo da su nam za ovu stavr potrebne lepeze za rashlađivanje! Queen B zna kako se to radi!

9. Klupski hit ovo ljeto ima i Jennifer Lopez koja je u suradnji s Pit Bullom objavila singl 'Live It Up' koji govori sam za sebe – opusti se i uživaj!

Koja je pjesma po vama hit ljeta?

  • Icona Pop - I love it
  • Daft Punk i Pharrell - 'Get Lucky'
  • Robina Thickea - Blurred Lines
  • Jutty Ranx - I see you
  • Fergie feat. Goonrock&Q-Tip - A Little Party Never Killed Nobody'
  • David Guetta - Play Hard
  • Capital Cities - Safe and Sound
  • Beyonce - Grown Woman
  • Jennifer Lopez - Live It Up

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene