Otkriveni detalji

Naša Miss ide u Miami - kako će se birati nova?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok se Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske 2014., pripreme za odlazak na najprestižniji svjetski izbor ljepote Miss Universe, koji će se održati 25. siječnja 2015.u Miamiju u SAD-u, započeli su castinzi za odabir njezine nasljednice.

Prvi ovogodišnji casting održan je u Radisson Blu hotelu u Splitu na kojem se pojavio veliki broj djevojaka iz svih dijelova Dalmacije. Nakon Dalmacije, veliki casting biti će održan i u Zagrebu. Direkcija Miss Universe Hrvatske pritom najavljuje neke novosti u odabiru finalistica. Naime, po prvi puta neće se odmah na castingu ili putem regionalnih izbora odabrati djevojke koje izravno ulaze u finalnih 20, već će u prvom krugu biti čak 100 kandidatkinja, a cijeli proces odabira finalistica trajati će 3 mjeseca.

Pogledaj i ovo showbuzz Izbor za miss 'Kad sam gledala ove cure shvatila sam da sam stvarno stara'

Naša predstavnica Antonija Gogić nije se plasirala među Top 25

Svaka od odabranih sto djevojaka morati će se pripremati za izbor kroz razne izazove koje će pred njih staviti Direkcija, a pritom ih i kvalitetno savjetovati. Izvrsna priprema za finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2015. uključivati će brigu o tijelu, pravilnoj ishrani, njezi lica i kose, usavršavanje jezika, uključivanje u društveno-humanitarne akcije, volontiranje, osobni PR) ali i osvajanje simpatija odnosno glasova fanova iz Hrvatske i cijeloga svijeta.

Tim putem osmišljena je aplikacija Miss Universe Croatia koja će biti dostupna za preuzimanje u kratkom periodu na kojoj će svi moći glasovati za svoju favoritkinju te im im omogućiti da se plasiraju u veliko finale natjecanja Miss Universe Hrvatske 2015. i tako u konačnici uđu finalnih u Top 20, odnosno u borbu za krunu i titulu Miss Universe Hrvatske 2015. Svaka će djevojka kroz aplikaciju biti povezana i putem svog Facebook i Instagram profila. Odabranih 20 finalistica kroz zadane zadatke biti će već izvrsno pripremljenih najboljih dvadeset djevojaka u finalu ovog izbora ljepote. Kao i do sada djevojke će prije glamuroznog izbora, koji će biti emitiran na televiziji, imati kao i do sada prema propozicijama svjetskog izbora, preliminarno natjecanje na kojem će svaka kandidatkinja imati osobni intervju sa svim članovima žirija.

Da je izbor Miss Universe Hrvatske najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj govori i ukupni fond nagrada pobjednici natjecanja u vrijednosti od preko 200.000,00 Kuna koji uključuje i glavnu nagradu: studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu, vrijedan 20.000 Eura.

MISS UNIVERSE ® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku, i jedan od najstarijih izbora ljepote na svijetu s tradicijom dugom 63 godine. Aktualna MISS UNIVERSE ® je Gabriela Isler iz Venezuele. Ona svoju godinu mandata živi u New Yorku, a osim pojavljivanja na crvenim tepisima i premijerama, modnim revijama i prestižnim kampanjama, njena dužnost je suradnja s mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene