449427
449427
449427
449427
449427

POGLEDAJTE 3 PUTA Pokušajte razotkriti malog genijalca

  • , 08.09.2016., 09:00
  • Autor:
  • komentara

Maleni genijalac opet je napravio trik koji će vas ostaviti bez teksta.

 
 
 
 
Kadan Bart Rockett (FOTO: YouTube)
Kadan Bart Rockett (FOTO: YouTube)

Kadan Bart Rockett još je jednom pokazao koliki je genijalac. Nastavio je nizati uspjeh na američkom Supertalentu. Njegovi trikovi su nas već oduševljavali no ovaj je put nadmašio samog sebe.

Maleni mađioničar najprije je pokazao školsku fotografiju, a potom pred žirijem materijalizirao sve prijatelje koji su se našli na fotografiji.

Da stvar bude bolja, materijalizirao je i učiteljicu. Predlažemo da video gledate koliko god želite, ali kako mu je trik uspio nećete uspjeti odgonetnuti.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se