443734
443734
443734
443734
443734

VJERUJETE LI U OVO? Dječak se poigrao iluzijom i svih ostavio bez riječi

  • , 19.07.2016., 07:37
  • Autor:
  • komentara

Kadan Bart Rockett je nevjerojatan mladić. Svi su ostali u nevjerici.

 
 
 
 
Kadan Bart Rockett (FOTO: YouTube)
Kadan Bart Rockett (FOTO: YouTube)

Kadan Bart Rockett oduševio je na američkoj inačici Supertalenta. On ima samo deset godina, ali trik koji je izveo pred žirijem, ostavit će vas bez daha. On doslovce stvara ljude. Njegov je kofer čaroban, a žiri je bio izvan sebe nakon onoga što je desetogodišnjak izveo i svih ostavio bez riječi.

Pogledajte cijeli video jer trenutak kada se on pojavi na drugom mjestu, a na mjestu gdje je bio maloprije stvori se djevojčica – jednostavno je trenutak koji će vas oduševiti.

Pogledajte i točku kojom je djevojčica prestrašila žiri.  

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se