Na rubu depresije

14 000 kuna u vjetar? Bieber otkazuje druženje s obožavateljima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi glazbenik na svom je Instagramu napisao kako otkazuje meet & greet. Program je to koji obožavateljima omogućuje druženje s Justinom Bieberom.

Justin Bieber sinoć je objavio na svom Instagramu da otkazuje 'meet & greet', odnosno upoznavanje sa obožavateljima prije koncerta. Bieberu je, naime, sve postalo emocionalno i mentalno iscrpljujuće, do točke depresije. Postavlja se sada pitanje što će biti sa VIP ulaznicama koje uključuju upoznavanje glavenika, a koje su obožavatelji mogli kupiti za njegov koncert u zagrebačkoj Areni.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Prvi paket omogućavao je selfie sa Bieberom prije koncerta, a drugi paket je uključivao upoznavanje i grupnu fotografiju s mladim glazbenikom. Organizator koncerta Joe Bašić izjavio je da za sada ništa nije službeno potvrđeno od strane menadžmenta izvođača.

'To je Justin Bieber tek jučer izjavio, a čim i ako bude službeno, mi ćemo svakako poslati priopćenje i na vrijeme obavijestiti javnost', kazao je Bašić. Ukoliko se otkazivanje meet & greeta dogodi, Bašić kaže da oni koji su kupili karte za to, ne moraju brinuti. 'Svakako će svima biti nadoknađeno, menadžment će izaći sa prijedlogom za rješenje u tom slučaju', zaključio je organizator koncerta u Zagrebu.

 

 

Love u guys.. I'm going to be canceling my meet and greets. I enjoy meeting such incredible people but I end up feeling so drained and filled with so much of other people's spiritual energy that I end up so drained and unhappy.. Want to make people smile and happy but not at my expense and I always leave feeling mentally and emotionally exhausted to the point of depression .. The pressure of meeting people's expectations of what I'm supposed to be is so much for me to handle and a lot on my shoulders. Never want to disappoint but I feel I would rather give you guys the show and my albums as promised. Can't tell you how sorry I am, and wish it wasn't so hard on me.. And I want to stay in the healthy mindset I'm in to give you the best show you have ever seen ;)

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene