Opet agresivan

PIJAN I NASILAN Nasrnuo na čovjeka i razbio mu mobitel

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Justin Bieber zaigrao se na noćnoj zabavi jednog kluba u Houstonu te napao osobu koja je odlučila snimiti njegovo pijano ponašanje.

Popularni Justin Bieber u svojoj hit pjesmi pjeva 'Oprosti dok još nije kasno', no ovog puta će to zaista morati izgovoriti inače će se suočiti s velikom tužbom koju je podignuo Robert Earl Morgan. On je snimao njegovo pijano ponašanje na zabavi noćnog kluba u Houstonu prilikom kojeg ga je Justin odlučio prekinuti u tome na nasilan način.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Morgan je tužio pjevača za sto tisuća dolara. Nakon što se pjevač napio, Morgan ga je krenuo snimati, ali bijesni Biber je zgrabio telefon i uništio ga.

Iste večeri Biber je dao naslutiti i da je meta napada repera Post Malona koji ga guši. Kasnije se saznalo da su se samo dobro našalili s javnošču.

Morgan tvrdi da još nije dobio svoju SIM karticu iz telefona i da traži pozamašnu svotu, jer je izgubio više od pet tisuća fotografija, uspomene s putovanja i posebnu uspomenu fotografija koje su nastale za bakin 100. rođendan.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene