Za samo mjesec dana

Luksuzno vjenčanje na tajnoj lokaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Junior Fernandes i Marta Marija Radić svoje su vjenčanje najavili snimanjem jedne modne kampanje.

Nogometaš Junior Fernandes koji svoju sportsku karijeru uspješno gradi u zagrebačkom klubu Dinamo, jednako je uspješan i u ljubavnom životu. Inače podrijetlom iz Čilea, svoju odabranicu Martu Mariju Radić koja je osvojila njegovo srce, pronašao je u Hrvatskoj. Zaljubljeni par odlučio je svoju vezu okruniti brakom. Novopečeni zaručnici trenutno planiraju svoje bajkovito vjenčanje koje će se održati 04. lipnja na tajnoj lokaciji, a kako bi oboje zasjali poput dijamanta na svoj dan iz snova pobrinuo se domaći brand ''Royal Bride'', čija je vlasnica Ivana Bilić za Martu pripremila dvije, ručno izrađene vjenčanice. Vjenčanice su izrađene od skupocjene vezene čipke, te je za njihovu izradu bilo potrebno 70 metara materijala i dva mjeseca ručnog rada.

Pogledaj i ovo Marta Fernandes (Foto: Instagram) Obožava Chanel Supruga bivšeg dinamovca ponovno se hvali skupim poklonima: "Ovo je najmanje što zaslužuješ nakon što rodiš"



Ususret vjenčanju, u jedinstvenom ambijentu zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta
, Marta i Junior snimili su modni editorijal u kojem Marta svojim prekrasnim izgledom obara s nogu. Ova kampanja koju je snimio Marko Dušak prikazuje Martu i Juniora kroz sve uloge u njihovoj vezi od maturalne zabave, preko sexy i trendy para pa do mladenaca u čijim će se ulogama upravo naći 04. lipnja ove godine. Tema ovog modnog editorijala su upravo oni i njihova ljubav koja je iskrena i na prvi pogled zarazna. Njihova ljubav je jedna od onih rijetkih lijepih i nevinih priča o dvoje ljudi koje je spojila sudbina.




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene