446877
446877
446877
446877
446877

'JURIŠ SAMO PARE, SPONZORUŠO' Epska uvreda upućena najljepšoj Srpkinji!

  • , 17.08.2016., 11:45
  • Autor:
  • komentara

Prezgodna Jovana Švonja supruga je srpskog nogometaša Filipa Đorđevića. Cool mama i supruga često prima prilično kreativne uvrede na svoj račun.

 
 
 
 
Jovana Švonja i Filip Đorđević (Foto: Instagram) - 5
Jovana Švonja i Filip Đorđević (Foto: Instagram) - 5

Prelijepa Jovana Švonja žena je srpskog nogometaša Filipa Đorđevića. Zgodna Jovana sa suprugom živi u Italiji, gdje odgajaju svoju djevojčicu, ali i iščekuju rođenje svog drugog djeteta. Dok Filip igra za Lazio, Jovana uživa u trudnoći i odgoju djece.

Inače je Jovana poznata kao kulerica, i nešto drugačija žena nogometaša. Ona je prekaljena rokerica sa smislom za humor pa često nasmije svoje obožavatelje na Twitteru i Instagramu. Naravno, ima Jovana i brojne mrzitelje, koji je nazivaju sponzorušom.

Jedan od takvih komentara prilično je urnebesan, a Jovana ga je podijelila na Twitteru uz komentar 'baš je dobro biti ja'. Između ostalog, prozvana je jer se udala za homosapiensa. 'Lijepo je što su se dvije nakaze našle, ali ti samo juriš pare, pa me ne čudi što si u braku sa homosapiensom, sponzorušo', napisao je anonimni komentator Švonji.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se