Teen zvijezda

Pjevač javno priznao – 'Nisam više djevac'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Američka zvijezda nekoć je nosila 'prsten nevinosti', no više nije tako.

Karijeru je počeo s braćom te su oduševljavali tinejdžerke kao Disneyjev hit -  Jonas Brothers. Mama im je tada bila menadžerica, a kako je cijela obitelj vrlo religiozna uvjetovala im je kako dečki ne smiju imati seksualne odnose sve dok se ne ožene. I dok je najstariji Kevin to i ispoštovao, oženio se i dobio dijete, Nick se odlučio pobuniti.

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Joe Jonas Tenzije rastu... Razvod čiji je razlog svima bio pomalo smiješan sada će popratiti tužba, jedna kap prelila je čašu

Into the Woods: Novi Disneyev film koji će vas natjerati da 'pazite što poželite'

Prvo je krenuo u solo karijeru, zatim su izašle njegove golišave fotografije istreniranog tijela, a sada je i u javno u intervju priznao kako više ne nosi 'prsten djevičanstva'.

 

'Nije mi žao što sam ga nosio dok sam bio mlađi. To je bio bitan dio mog djetinjstva. Kako sam rastao, shvatio sam kako mi je to bitno i za moj osobni sustav vjerovanja. Na kraju svi odrastemo i živimo svoje živote. Krenuo sam na taj put sam i sada imam puno više samopouzdanja i znam u što vjerujem', poručio je Nick je dodao: 'Odrastao sam u svakom pogledu' – referirajući se na pitanje voditeljice Wendy Williams.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene