Zarazni humor

Jeste li i vi postali ovisni o ovoj seriji?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija 'Dva smo svijeta različita' koja se prikazuje na Novoj TV iz dana u dan oduševljava gledatelje novim dozama humora. Donosimo kratki sadržaj epizoda koje će se emitirati narednih dana.

7. svibnja
U kazalištu se treba održati probna projekcija 3D filmova. Josip i Ana se pripremaju za doček novinarke koja treba napraviti reportažu o kazalištu. Pod dojmom filma Drakula 3D, Bahra i Osman su uvjereni da je Drakula došao kod njih u gostionicu. Počinju pripreme o eliminiranju nepoželjnog gosta.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

>> 'S Fadilom bih se družio u stvarnom životu samo da mu se smijem'

8. svibnja
Uzeir u kazalište dovodi folk zvijezdu Ešrefa Kobilića. František Šmit, umno poremećeni glumac veže Josipa u backstage-u i obučen u Josipovo odjelo izvršava samoubojstvo. Svi su uvjereni da je Josip mrtav. Fadil organizira komemoraciju u Josipovu čast. Nagovara Ešrefa da pjeva na komemoraciji.

9. svibnja
Uzeir angažira Bahru da pripremi večeru za strane slikare koji trebaju održati izložbu u kazalištu. Ana i Josip pokušavaju Osmana okrenuti protiv Fadila. Fadil saznaje za njihove planove te s Osmanom i Senadom organizira mađioničarsku predstavu i od Nurke kupuje zeca. Bahra je u problemima jer za jednog od slikara mora pripremiti pečenu divljač.

10. svibnja
Uzeir je nezadovoljan Fadilovim vođenjem kazališta i postavlja novog upravitelja. Fadil je poludio jer je novi upravitelj Ruždija, Fadilov zakleti neprijatelj. Ruždija uspostavlja čeličnu disciplinu i maltretira sve zaposlenike. Shvaćajući da im se ne piše dobro, svi se udružuju u namjeri da se riješe Ruždije.

Seriju 'Dva smo svijeta različita' gledajte svakog dana na Novoj TV od 20.05 sati kao i na platformi Oyo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene