Rivalstvo prijateljica

Očekivala se svađa, no one su napravile nešto sasvim suprotno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lawrence i Amy Schumer obje su bile nominirane za najbolju žensku ulogu, no Zlatni globus otišao je u ruke JLaw.

U kategoriju za najbolju glumicu u komediji bile su nominirane i Jennifer Lawrence i Amy Schumer, poznate slavne prijateljice. No, nagrada Zlatni globus otišla je u ruke mlade Jennifer zbog glavne uloge u filmu Joy.

Pogledaj i ovo showbuzz Održana po 73. puta Dodijeljene nagrade Zlatni globus - pogledajte dobitnike

Iako su mnogi možda priželjkivali svađu, dramu ili bar šamar, dvije su prijateljice napravile nešto sasvim neočekivano – zagrlile se i Amy je čestitala Jen na osvojenoj nagradi.

Obje su nekoliko puta tokom večeri naglasile koliko su sretne što mogu zajedno biti na dodjeli prestižne nagrade, a čak su sjele i jedna kraj druge za stol.

'Ma bit će ona dobro. Ne osjećam se loše zbog toga jer je ona jako smiješna i zabavna i osvojit će brojne nagrade. Stvarno sam mislila da će ona osvojiti nagradu i baš sam ostala iznenađena', rekla je Jennifer u govoru zahvale.

Posebna zahvala išla je redatelju Davidu O. Russellu s kojim je već radila u filmovima 'Silver Linings Playbooks' i 'American Hustle'.

'Hvala ti što si odabrao mene, hvala ti što si tako briljantan, hvala ti što si me puno toga naučio, poslovno i privatno', rekla je Jennifer koja je iste večeri prihvatila i nadimak koji ju prati već neko vrijeme – Jlaw.

Kao prava dobra curka, zahvalila se obitelji i prijateljima i još se jednom obratila Davidu.

'David, volim te, želim da budemo pokopani jedno kraj drugog', našalila se ne uzimajući u obzir da redatelj možda ima neke druge planove.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene