Priznanje

Balaševićeva kći: 'Bila sam zlostavljana i sramim se toga'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na žalost mnogo je onih koji trpe nasilje i o tome šute samo zato što se srame javno reći istinu.

Kći slavnog kantautora Đorđa Balaševića, Jelena, odlučila je otvoreno progovoriti o strašnom periodu života u kojem je bila zlostavljana, kako psihički, tako i fizički. Godinama je o tome šutjela jer je osjećala sram, ali shvatila je da se o tome mora jasno i glasno govoriti.

Pogledaj i ovo showbuzz RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Balaševićeva kći žestoko stala u obranu svog oca

Jelena Balašević godinama je bila u lošoj vezi. Kako kaže za 'Blic.rs' sve je počelo psihičkim zlostavljanjem, vikom, prijetnjama i uvredama, ali je situacija s vremenom postajala sve gora i eskalirala i u fizičko nasilje.

'Dugo sam se sramila pričati o tome da sam doživjela psihičko i fizičko zlostavljanje od partnera. Više nije tako. O tome se mora govoriti. Prvo je počelo sa psihičkom torturom. Uvredama. Što sam duže bila s njim svađe su prerasle u gurkanja i odguravanja sve dok nije 'pao' prvi šamar', rekla je Jelena.

Balašević digao vjernike na noge

Prisjeća se kako je njezin tadašnji dečko nakon tog udarca plakao, ispričavao se i kleo kako se to više nikada neće ponoviti.

'Baš u tome je fora, žene na tu rečenicu uvijek popuste i oproste, ali nasilje se ponovno dogodi. Ako se dogodi jednom, dogodit će se opet, posebno ako šutite. Imala sam sreću što sve to nije trajalo dugo. Nakon još dva šamara pokupila sam svoje stvari i napustila ga', rekla je Jelena.

Kaže kako je dugo vremena osjećala samo sram, ali je shvatila kako o tome mora govoriti. Sjeća se i koliko su njezini roditelji bili ljuti na nju što je takvu strašnu tajnu čuvala za sebe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene