ZBOG NJE ĆETE SE NAJEŽITI

16-godišnjakinja moćnim glasom uveličala inauguraciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jackie Evancho pripala je čast da na svečanoj inauguraciji otpjeva američku himnu. Za nastup je vježbala čak i na hladnoći.

Jedna od rijetkih zvijezdi koja je uveličala inauguraciju Donalda Trumpa je 16-godišnja Jackie Evancho. Finalistici emisije "America's Got Talent" pripala je čast da na inauguraciji otpjeva američku himnu.

Pogledaj i ovo showbuzz fatalan pogled OČI MU ISPALE ZBOG DRUGE? Internet umire od smijeha zbog Billa Clintona

Ovo joj nije prvi put da nastupa na ovako velikoj svečanosti. Svojim glasom talentirana djevojčica zadivila je i na inauguraciji Baracka Obame. "Ne vidim nekakvu razliku jer je u oba slučaja to velika čast", izjavila je nedavno mlada pjevačica koja se susrela s pozitivnim i negativnim kritikama u vezi njezinog nastupa. "Ljudi su svakako reagirali, pozitivno i negativno, ali u većini slučajeva ne mogu se baš sjetiti negativnih komentara. Sve što trebam je potpora moje obitelji i prijatelja", rekla je Evancho uoči nastupa.

S obzirom da su sve oči svijeta u povijesnom trenutku bile uprte upravo u nju sasvim je normalno da Jackie ima i tremu. No njome se ne zamara previše. "Nervozna sam, ali i uzbuđena. Ne mogu dočekati da se popnem na pozornicu i uživam u trenutku", priznaje Jackie koja je za nastup vježbala i na hladnoći.

U petak 20.1.2017. na portalu DNEVNIK.hr uživo gledajte inauguraciju Donalda Trumpa. U Washingtonu se očekuje do 900.000 ljudi, a čitavi događaj osiguravati će gotovo 30.000 pripadnika snaga sigurnosti. Sve pratite UŽIVO na DNEVNIK.hr.

"Pripreme su bile naporne, vježbala sam često na otvorenom kako bi se privikla na hladnoću koju predviđaju", dodala je 16-godišnjakinja koju je svijet upoznao kad joj je bilo samo 10 godina.  Iako je bila malena i slatka Jackie je briljirala u showu "America's Got Talent". Zbog moćnog opernog glasa često su je nazivali i novom Susan Boyle.

Nakon nastupa u showu Jackie je suvereno nastavila koračati glazbenim vodama. Snimila je čak sedam studijskih albuma i sa tako malo godina ostvarila karijeru na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i velike pjevačke zvijezde. A njezino vrijeme tek dolazi.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene