Briznuo u plač

'Tvoja priča je toliko inspirativna!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na brojnim pjevačkim natjecanjima i showovima svjedoci smo mnogih talenata.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Martina Tomčić, Davor Bilman Što je prava istina? Koliko se zapravo slažu Davor i Martina? Napokon smo dobili odgovor o temi o kojoj se dugo šuška

Ipak, u 12-toj sezoni showa American Idol 21-godišnji Lazaro Arbos oduševio je ne samo slavni žiri, već i kompletnu javnost u SAD-u.

Talentirani Kubanac se još kao dijete, s obitelji preselio na Floridu i bavio se pjevanjem od svoje šeste godine. Lazaro naime, pati od težeg oblika mucanja, što je, kako kaže, oblježilo njegovo djetinjstvo.

>> Počela svirati s 2 godine: Pogledajte 7-godišnje čudo od djeteta!

'Govoriti normalno i  mucati je jako teško, stvari za koje normalni ljudi misle kako su jako lake, za mene su postale preteške', rekao je Lazaro.

Ipak, kad pjeva mucanje nestane, a kada je žiri čuo njegovu izvedbu pjesme 'Bridge Over Troubled Water', bili su oduševljeni.
Nicki Minaj, koja s Mariah Carey, Randy Jacksonom i Keithom Urbanom čini slabni žiri 'American Idola', bila ej puna riječi hvale za mladog pjevača.

'Ti si takva inspiracija, tvoja priča je toliko inspirativna! Imaš super glas i to je bila odlična izvedba, mislim kako smo svi složni o odluci o tvom prolasku', poručila mu je, a emotivni Lazaro nije mogao suspregnuti suze. Kako je izgledala Lazarova izvedba, pogledajte u videu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene