opaka konkurencija

Ivana je nova Miss: Atraktivna pravnica iz Srbije u pohodu na svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Trišić trenutno je na završnoj godini pravnog fakulteta, a u budućnosti se želi baviti slučajevima vezanim uz međunarodno pravo.

Nedugo nakon što je Hrvatska izabrala svoju novu Miss, prestižni izbor ljepote održan je i u Srbiji. Za krunu najljepše borila se 21 ljepotica, a titulu je naposljetku osvojila Ivana Trišić.

Najljepša Srpkinja, koja je izabrana za Miss Beograda, trenutno je na završnoj godini Pravnog fakulteta u Beogradu. Želja joj je postati odvjetnica koja će se baviti međunarodnim pravom kako bi ispunila zavjet koji je dala svojoj majci.

 

A post shared by Ivana Trišić (@ivana_trisic) on

 

Uzor joj je Irina Shayk, jedna od najljepših manekenki na svijetu koja se bavi humanitarnim radom. Divi se i Monici Belucci zbog njezine ženstvenosti i klasične ljepote. Glavni moto kojim se vodi jest: "čini dobro drugima i to će ti se sigurno vratiti", piše Telegraf. Na izboru za Miss svijeta koji se ove godine održava 18. studenog u Kini Ivana će odmjeriti snage s našom misicom Teom Mlinarić. Djevojkama želimo puno sreće i što bolji plasman!


 

 

A post shared by Ivana Trišić (@ivana_trisic) on


 

A post shared by Ivana Trišić (@ivana_trisic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene