'Dio mene'

Ivana Radovniković pjesmama s novog albuma oduševila i najmlađu publiku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Samo par dana nakon predstavljanja svog novog albuma 'Dio mene', Ivana Radovniković našla je vremena i za svoju najmlađu publiku, koja joj je itekako vjerna.

Da je djeca itekako vole potvrđuje i činjenica da dobro znaju riječi svih njezinih pjesama, a Ivana Radovniković kao velika ljubiteljica društvenih igara, pokazala im je i najnoviju igru Kroki Kroketa 'Pobijedi Zmaja'.

Pogledaj i ovo Ivana Radovniković ''Pa da, tako je...'' Jedna činjenica o pjevačici Ivani Radovniković javnosti je malo poznata, a otkrila je i još poneki detalj o svojim navikama

Pjevačica Ivana Radovniković udaje se ove jeseni

'Oduvijek volim društvene igre i dan danas ih igram sa svojim prijateljima kada god je prilika. Uz njih vežem neke od svojih najzabavnijih uspomena iz djetinjstva pa se nadam da će klinci, zajedno s roditeljima, prepoznati i igru 'Pobijedi Zmaja' kao jedan odličan način provođenja zajedničkog vremena i obiteljskog druženja uz smijeh i zabavu', istaknula je Ivana Radovniković.

Uz ples, pjesmu, crtanje i igru, vrijeme je brzo prošlo, a mališane su oduševile i maskote Kodija i živopisnog Zmaja s kojim su se fotografirali, zabavili i osvojili mnoštvo nagrada, dok su roditelji obavljali shopping uoči Uskrsa.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene