Aussie

Lijepa blogerica Isabella Rakonić poručuje: 'Pronađite svog savršenog'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ove jeseni i zime pronađite svog 'savršenog'...

'Tražim svog savršenog' - poznata je to rečenica brojnih pripadnica ljepšeg spola koju tijekom života često ponavljaju. I dok u romantičnom smislu ta potraga sa sobom ponekad donosi i dosta komplikacija, vaša kosa ne mora imati takvih problema. A za to se pobrinuo omiljeni australski klokan – zaštitni znak čudesnih proizvoda za kosu Aussie koji će vašoj kosi osigurati savršenu njegu.

Pogledaj i ovo showbuzz Na Valentinovo Crvena Jabuka slavi u dubrovačkom Revelinu - Imamo dobitnike

A ove je proizvode u svoju beauty rutinu uvrstila i Isabella Rakonić, jedna od vodećih hrvatskih modnih blogerica.

Ukoliko i vi želite postati vlasnica Aussie proizvoda za kosu, pošaljite nam razlog zašto biste ga baš Vi trebali osvojiti zajedno s imenom, prezimenom i adresom na email: natjecaj@novatv.hr. Također, navedite želite li osvojiti proizvod za oštećenu kosu, za zaglađivanje neposlušne kose ili za obojanu kosu!

Osvojite ulaznice za nastup DJ zvijezde Sam Divine u klubu Groove!

'Aussie mi je jedna od omiljenih marki za njegu kose, a tretmani 3 Minute Miracle su mi se najviše svidjeli, posebno onaj iz linije Miracle Moist. Moram priznati da sam se najprije zaljubila u miris, obožavam ga. A već nakon prve uporabe sam osjetila dramatičnu promjenu na kosi. Mekana je i glatka, a nakon redovitog korištenja primjećujem da je i puno živahnija – imam osjećaj da kosa prati ritam mog hoda što me stvarno oduševilo', naglašava lijepa Isabella.

A sad, vrijeme je za odabir „savršenog“. Vaša kosa je žedna? Posegnite za tretmanom Miracle Reconstructor. Borite se protiv ispucalih vrhova? Uz Luscious Long to više nije problem. Ako bojite kosu, za vas je najbolji odabir Colour Mate. Neposlušna kosa stvara vam probleme? Frizz Remedy pobrinut će se za glatku kosu i tijekom vlažnijih dana.

DOBITNICI:

Marija Hrman

Valentina Krklec

Zora Matika

Nicole Korpar

Tina Ivanišević

Zorka Kovačević

Gordana Muhtić

Melita Horvat

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene