Seksi izdanje

A OTAC RASTURAO NA EUROSONGU Kći Danijela Popovića postala folk pjevačica

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Isabella Kim Popoivić objavila je svoj prvi glazbeni spot naziva L'Scandal.

Mlada Isabella Kim nastoji krenuti očevim stopama. Dala je sve od sebe i tako snimila svoj prvi glazbeni spot za pjesmu naziva L'Scanadal. Kćerka poznatog Danijela Popovića u spotu zavodjivo pleše u pratnji dviju vitkih plesačica, a za potrebe spota promijenila je i svoj outfit čak četiri puta. Naravno, pripijene vruće hlačice i majčice te elastični kombinezoni seksi Isabelle Kim plijene pažnju u spotu, a ni njezin glas nije tako loš ako uzmete u obzir da je riječ o osobi koja se nije glazbeno obrazovala.

Pogledaj i ovo Danijel Popović uhvaćen u rijetkom izlasku Danijel Popović u sedmom desetljeću odvažio se na drastičnu promjenu, a novim imidžem privlači pažnju gdje god se pojavi!

No, treba spomenuti kako je Isabella Kim pjevačica za svatove, uživo pratnje i pjeva u klubovima uz DJ-a. Tako bar navodi ona sam na svom Facebook profilu.

Isabella Kim se odmah pohavalila novom pjesmom na društvenim mrežama.

'Dragi moji, službeno objavljujem svoj prvi singl pod naslovom L' Scandal, nadam se da će vam se pjesma svidjeti! Lajkajte, sherajte i komentirajte', napisala je Kim na Facebook stranici. Odmah su uslijedile čestitke na novoj pjesmi i pohvale za istu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene