O BOŽE

UDALA SE UNUKA RUSKOG OLIGARHA Utrošeni milijuni za nezamisliv luksuz!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

19-godišnja Irene Kogan udala se za Daniela Keveyja. Njen djed platio je milijune da bi joj par pjesama otpjevali i Mariah Carey te Elton John.

Elton John i Mariah Carey nastupili su na vjenčanju 19-godišnje unuke ruskog oligarha. U Londonu se 19-godišnja Irene Kogan udala za Daniela Keveyja. Mariah je navodno plaćena 2,5 milijuna funti da doleti iz SAD-a u London i otpjeva baladu "We Belong Together".

Pogledaj i ovo Mariah Carey njih dvije ne komuniciraju Sestra Mariah Carey šokirala zadnjim javnim istupom, ali i izgledom, nema čak ni zube: ''Nažalost, tako stvari stoje...''

Mladenka je navodno plakala dok je Sir Elton John pjevao singl "Tiny Dancer", koji joj je posvetio, piše The Sun. Za 12 pjesama, Elton John plaćen je milijun funti. Na svadbi se pojavio i glumac Antonio Banderas, koji je održao i govor. Nastupile su i brojne ruske zvijezde, a svoj set imao je i poznati DJ i producent Mark Ronson.

Djed mlade Irene jedan je od najbogatijih ljudi u Rusiji, a navodno je težak oko dvije milijarde dolara. Vlasik je, između ostalog, i moskovskog aerodroma Domodedovo. Osim toga, posjeduje luksuzne nekretnine diljem svijeta. A čini se i da ništa nije premalo za njegovu mezimicu.

 

Beautiful Bride Irene and Mariah Carey #thediva #wedding #happiness #mariahcarey #mariahcareylive #diva #jewishwedding #mazeltov @mariahcarey #bestweddingever #fairytalewedding #dreamscometrue @whiteroomknightsbridge

A video posted by Nadia mishchanka (@nadiamish) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene