Danas ima 34 godine

Već 20 godina kao tinejdžerka - uopće ne stari!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywoodske serije i filmovi o tinejdžerima često glume glumci koji to odavno nisu. Bianca Lawson jedna je od njih, a igra tinejdžerice i u svojoj 34. godini.

I dok jedni pokušavaju biti vječno mladoliki, to je izgleda uspjelo glumici Bianci Lawson koja zadnjih dvadeset godina glumi isključivo uloge tinejdžerica!

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio začajan zagađivač Zeleniji Hollywood! Evo kako filmska industrija pokušava umanjiti ekološku štetu i tko je u tome najglasniji

To je prilično nevjerojatno u svijetu filma, a danas 34-godišnja Bianca i dalje izgleda sjajno pa redovito uskače u cipele mlađe sebe – od 1993. godine!

>> Zavirite u dom bivše teen zvijezde - Luksuz od 1,8 milijuna dolara!

Glumila je u popularnoj teen seriji 'Saved by the Bell' u kojoj je glumila učenicu Megan Jones od 1993. do 1994. Našla se i u popularnoj seriji 'Buffy ubojica vampira' u kojoj je glumila Kendru 1997. , uslijedila je uloga u seriji 'Dawson's Creek' Nikki Green, a u seriji 'Vampirski dnevnici' našla se u ulozi Emily Bennet, duha iz 19. stoljeća. Zadnja na lsiti teen uloga bila je ona u seriji 'Slatke male lažljivice', a trenutno glumi učiteljicu u teen seriji 'Teen Wolf'.

Mladolik izgled omogućio joj je mnoge uloge u sadržajima za tinejdžere, industriji koja je tako unosna u Hollywoodu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene