Ženim sina

Majka mu pomaže naći ženu: "Lud sam i otkačen"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Bjelošević još je jedan od kandidata showa "Ženim sina". Majka Marica pomoći će mu pronaći ljubav.

Elvisu, Adnanu i Marku u potrazi za srodnom dušom pridružit će se još jedan kandidat – tridesetdvogodišnji serviser sustava tehničke zaštite, Igor Bjelošević iz Brdovca. Kako kaže, zaredala su se pitanja prijatelja i rodbine kada će ga vidjeti pred oltarom, pa je novi show Nove TVprava prilika da im i odgovori na pitanje. Od djevojaka Igor očekuje da budu slične njemu. "Ja sam blizanac po horoskopu, tako da ja imam ustvari dvije strane. S jedne strane sam tradicionalan, a s druge strane sam pomalo lud i otkačen. Idealna cura bi trebala biti kao ja. Spoj te dvije karakteristike", kazao je te dodao kako ga kod djevojke može odbiti ukoliko, kaže, pred ogledalom provodi većinu vremena.

Pogledaj i ovo showbuzz simpatične prepirke "Pila mi mozak" Ženici otkrivaju što zamjeraju majkama

Igor uživa u odlascima u teretanu te vožnji motorom, a i veliki je ljubitelj životinja, pa slobodno vrijeme provodi sa svoja dva psa. Otkrio je i kako bi najradije vrijeme proveo sa svojom izabranicom: "Zajednička večera, gledanje televizije. Vikendima izlasci, izleti, šetnje, a poveo bih ju i na motorijadu." Za svoj savršen izlazak na spoj Igor bi se, tvrdi, potrudio napraviti nešto originalno.

U showu će mu potporu pružiti i majka Marica koja otkriva kakvu djevojku priželjkuje za svog sina: "Da ima više tradicionalne vrijednosti, da bude iskrena, da mu bude podrška kroz cijeli život, a bilo bi poželjno da radi." Igor je spreman za avanturu života, a što ga sve očekuje te koja će djevojka zadobiti njegovo srce, doznat ćemo u novom showu Nove TV, "Ženim sina?".

Prijave još traju!

Ako ste majka koja želi oženiti sina, sin koji je u potrazi za onom pravom ili ste ona koja je željna ljubavi i spremna na sve predbračne izazove, a već vam je netko od kandidata zapeo za oko, prijavite se na broj 060 801 802 (poziv fiks. 3,75kn, poziv mob 5,05kn) ili na mail adresuzenimsina@novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene