Showbuzz ❤!

Žiri ustao i zapljeskao: 13-godišnjakinja buduća zvijezda regije!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ilma, koja ima 13 godina, oduševila je žiri srpskog X Factora, a Željko Joksimović proglasio ju je i čudom od djeteta! Ilma je uspjela oduševiti i našu redakciju pa ju upravo ona izbor za naš 'Showbuzz ❤' srijedom!

Ilma Karahmet iz Kiseljaka ima 13 godina, a u Srbiju je došla kako bi se okušala u glazbenom talent natjecanju X Factor. Da se put isplatio, vidjela je nakon što joj se i žiri ustao i pljeskao zbog njezine izvedbe pjesme 'Ima jedna svijet' Zorice Kondže.

>> Kakav talent! 11-godišnja djevojčica Joyce Jimenez moćnija od mnogih pjevačkih zvijezda!

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Njegov je najveći fan! Bračni par Joksimović upoznao se na radnom zadatku, a njihov početak veze obilježila je jedna anegdota: ''Vozila je neki bijesan auto...''

'Volim pop muziku. Ne znam, neki su baš ljubomorni na mene i gledaju me baš čudno. Smeta mi to, ja to ne volim, volim imati prijatelje', rekla je Ilma prije nastupa, a kad je zapjevala postalo je i jasno zašto ima toliko ljubomornih.

Željko Joksimović, koji se nalazi u žiriju, nije mogao prestati govoriti Ilmi 'Bravo, bravo, bravo' dok je pjevala, a naposljetku su žiri ustao i pljeskao djevojci. Publika je nakon toga skandirala 'Hoćemo još!'

'Evo ga, ne X Factor, nego sto X-ova. Ovo je sa 13 godina, ljudi moji, nešto najfenomenalnije što sam čuo na svijetu. Ti si čudo jedno', rekao je Željko Joksimović.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene