menart i Zagreb

I Zagreb pleše uz 'Happy' - kod sata 15.3. u 11:05!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pridružite nam se 15. ožujka na kolektivnoj čagici uz Happy Pharrella Williamsa na Trgu Bana Jelačića kod sata, točno u 11:05 sati!

Bilo da ste slučajni ili namjerni prolaznik, nakon što na razglasu čujete 'Happy' ritmove koji su osvojili svijet, slobodno zaplešite uz vrhunske plesače iz plesne skupine Atomic Dance Factory!

Pogledaj i ovo showbuzz zarazni ritam Novi album Pharella Williamsa 'Girl' je vani

'Happy' pokrenuo i Split! Zaplesala i Viktorija Rađa sa sinom!

Pokažite vaše plesne korake i budite dio promotivnih fotografija i spota koji će se objaviti na Menart YouTube kanalu i službenoj webstranici globalne akcije . Ta će posebno dizajnirana stranica s odabranim, uglavnom potpuno novim i još neobjavljenim videima uz odbrojavanje biti lansirana 20. ožujka.

Bit će ovo sjajna prilika za promociju naše metropole jer će svi videi koje će službeno organizirati Sony Music Entertainment uredi i njihovi partneri diljem svijeta. Naime, plesni performance bit će dio globalne akcije kojom će Sony Music Entertainment i Pharrell Williams obilježiti Dan sreće. Tom je “mladom” prazniku cilj osvijestiti ljude kako je sreća jedan od osnovnih ljudskih ciljeva i potreba.

Akcija ima i humanitarni karakter. Ne smijemo zaboraviti da svi zaslužuju biti sretni, imati zdrav život i da svi koji mogu doniraju novac za humanitarne akcije UN-a. Do sada su sudjelovanje, odnosno snimanje videa uz pjesmu 'Happy' potvrdili Sony Music uredi iz: Australije, Nizozemske, Njemačke, Švedske, Velike Britanije, Francuske, Italije… Plesni performance uoči obilježavanja Međunarodnog dana sreće u Zagrebu organiziraju diskografska kuća Menart u suradnji s Gradom Zagrebom. Bilo bi idealno da svaki dan imamo neki Happy trenutak jer ne smijemo zaboraviti na male stvari koje nas vesele i tjeraju u nove pobjede.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene