Obožavale su ga sve mame

I sa 6 godina bio je pravi zavodnik

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan od najvećih zavodnika tinejdžerica, pjevač One Directiona - Harry Styles, bio je pravi zavodnik i u dobi od samo 6 godina.

Harry Styles danas ima 19 godina i objekt je žudnje djevojaka diljem svijeta. Bio je poznat i po vezama sa znatno starijim ženama, od kojih su neke imale i više od 30 godina, a da je veoma rano počeo sa zavođenjem potvrdio je za britanski The Sun njegov nogometni trener.

Pogledaj i ovo showbuzz TRESAO SE NAKON PLJAČKE Miljenik žena u šoku nakon napada na ulici: Zaprijetili mu nožem i ukrali sav novac

>> Skinuo mu hlače nasred pozornice!

Tako je Chris Rogers, koji je trenirao Harryja dok je ovaj igrao nogomet za Holmes Chapel Hurricanes u Cheshireu, izjavio kako kao 6-godišnjak Harry nije bio previše talentiran za nogomet no zato je imao istančane zavodničke sposobnosti.

'Nije previše briljirao na terenu. Zabio je nekoliko dobrih golova, koliko se sjećam. No, ništa nije moglo nadmašiti njegov šarm. Bio je uvijek nasmijan i dobre volje. Svi su ga voljeli, a posebno mame njegovih suigrača', izjavio je Rogers.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene