Humanitarno - plesni projekt 'Možemo pokretom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Udruga „Možemo pokretom“ svečano je otvorila početak humanitarno-plesnih radionica za pomoć djeci oboljeloj od Downovog sindroma, koje su će počele u subotu, 21. Rujna u XXL fitness centru u Zagrebu.

Projekt 'Možemo pokretom' će objediniti plesne radionice u trajanju od osam dana, gdje će polaznici moći naučiti, razviti ili uvježbati svoje plesne vještine uz pomoć 24 profesionalna plesna koreografa, poput Ištvana Varge, Larise Navojec, Saše Krnetića i ostalih.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Poznata splitska glazbena imena zapjevala su sinoć za žene oboljele od karcinoma dojke!

Kraj projekta uveličat će završna produkcija u Kulturnom centru Travno, gdje će polaznici plesnih klubova, koji su sudjelovali na projektu, pokazati svoje najbolje plesne uratke na pozornici.

>> Angelina Jolie dobiva Oscara za humanitarni rad

Svoj doprinos projektu prikupljanja financijskih sredstava koja će se donirati udruzi za sindrom Down mogu dati svi; djeca, mladi, odrasli, ljudi starije životne dobi; plesači i amateri; parovi i pojedinci; potrebna je samo dobra volja. Hvalevrijedan projekt „Možemo pokretom“ prepoznale su i mnoge osobe iz javnog života pa će tako svoj doprinos pomoći djeci oboljeloj od Downovog sindroma dati i Žanamari Lalić, Mark Marku, Saša Maček, Mladen Burnać, Viktor Drago, Bojan Jambrošić, Filip Dizdrar, Sanja Doležal, Mia Biondić, Hana Hegedušić, Đana Atanasovska, Ištvan Varga, Ana i Marko Herceg, Dario Šimić, Radovan Stošić.

„Možemo pokretom” je udruga za promicanje plesa, promoviranje i razvoj plesne kulture, čije je djelovanje usmjereno na poticanje, organiziranje i realizaciju na području plesne umjetnosti putem plesnih predstava, plesnih projekata i koreografija svojim članova, podučavanje plesnih tehnika i vještina kroz plesnu edukaciju, organizaciju i održavanje plesnih radionica, plesnih manifestacija, plesnih večeri i javnih nastupa članova.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene