Sraz s Crnom Gorom

Hrvatski reprezentativci na druženju s riječkim mališanima najavili borbu za novu pobjedu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatski vaterpolski reprezentativci stigli su u Rijeku...

Grad aktualnog prvaka Hrvatske Barakude uvijek dočekuje raširenih ruku. Ususret vrlo važnoj utakmici koju igraju u ponedjeljak protiv Crne Gore, naši su vodeni junaci posjetili riječke mališane bez odgovarajuće roditeljske skrbi u domu Ivana Brlić Mažuranić.

Pogledaj i ovo Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. fotke koje će vam popraviti dan! Naše Barakude za kalendar su se primili kućanskih poslova, a jasno je zašto su svi primjerci rasprodani u rekordnom roku!

Marko Bijač: 'Vaterpolo je za mene način života!'

'Druženja s našim najmlađim navijačima uvijek su inspirativna i uvijek nam daju još više motiva za igrom i pobjedom. Danas smo razveselili riječke mališane i s njima podijlili iskustva s utakmica, podijelili im kalendare i poklone našeg partnera drogerije Kozmo', izjavio je reprezentativac i igrač riječkog Primorja Petar Muslim.

Hrvatski reprezentativci mališane su darivali igračkama koje je poklonio partner drogerija Kozmo, slasticama vaterpolo kluba Primorje te najnovijim reprezentativnim kalendarima koje su mališani dobili potpisane.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u ponedjeljak u 16.45 sati u Rijeci igra vrlo važnu i tešku utakmicu protiv Crne Gore. Ulaz na utakmicu je besplatan i novogodišnji je poklon svim ljubiteljima vaterpola.

'Pozivam sve da dođu na bazen Kantrida i da nas bodre u ovoj iznimno važnoj utakmici. Crna Gora je uvijek jaka pa će nam podrška s tribina itekako mnogo značiti', pozvao je navijače reprezentativac Luka Bukić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene