To je to

Koja je to bila godina...? Ovo su hitovi koji i dalje 'žare i pale'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini li vam se ponekad da godine samo idu a kada čujete neku poznatu pjesmu na radiju, pomislite da je objavljena možda prije nekoliko godina. Maksimalno. O ne, ovi hitovi 'stari' su već desetljeće!

Svaki dan izađe neki novi hit, a pop kultura bogatija je za različite glazbene izričaje i autore. No, neki hitove su se dobro ukorijenili te i dalje su rado slušani. Zapravo zvuče kao da su tek izašli, pa smo odlučili pobrojati neke velike hitove od kojih je prošlo 10 godina!

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte najbolje Popularnije od Bonda bile su jedino pjesme o njemu!

>> Kako se zove ona nova stvar...? Ovo su hitovi za vruće ljeto 2013.!

1. Rock Your Body, Justin Timberlake
Justin je prije deset godina taman izašao iz boy benda i krenuo u samostalnu karijeru. Njegova 'Rock Your Body' brzo je ušla u uho, a i danas se rado pušta. Istu tu pjesmu izvodio je s Janet Jackson na Super Bowlu godinu dana kasnije, bio je to show koji se i danas pamti.

2. In Da Club, 50 Cent
Do tada nepoznati reper postao je preko noći poznat nakon hita koji je zaludio svijet i rasplesao ekipu u klubovima diljem svijeta. Album su producirali Eminem i Dr.Dre, a prodan je u 872 tisuće kopija već prvog dana.

3. Jenny From The Block, Jennifer Lopez
O da, i Jennifer Lopez te je godine imala hit. Te je godine bila zaručena za Bena Afflecka, već je bila svjetska diva, a onda je pjesmom htjela pokazati da je i dalje 'obična djevojka ' odrasla u Bronxu. U međuvremenu je prekinula s Affleckom, udala se za Marca Anthonyja, rodila blizance, rastala se i vratila u svijet showbiznisa s mlađim dečkom i novim albumom.

4. Hey Ya, Outkast
'Shake it like a Polaroid picture' stih je koji je teško zaboraviti, posebno nakon što vidimo djevojke u spotu kako vrte svojim oblinama. Iako se nekoliko puta izraz koristio i prije, upalio je i u hitu Outkasta.

5. 'Seven Nation Army', White Stripes
Čim čujete rif na početku, nema sumnje, na redu su White Stripes! Elementi 'garage rocka', britanskog bluesa i punka bila je prava kombinacija za odobro poznati i dalje rado slušani hit.

2003. bila je godina puna hitova, koji od njih vam je najdraži?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene