454635
454635
454635
454635
454635

HALID ODUŠEVLJEN! "Jako mi je drago što me Lana imitirala!"

  • , 24.10.2016., 13:28
  • Autor:
  • komentara

Lana Jurčević vokalno je potpuno skinula Halida Bešlića, a sjajna transformacija na kraju joj je osigurala treće mjesto.

 
 
 
 
Lana Jurčević, Tvoje lice zvuči poznato (VIDEO: Dnevnik.hr)
Lana Jurčević, Tvoje lice zvuči poznato (VIDEO: Dnevnik.hr)

Omiljeni bosanski glazbenik Halid Bešlić sinoć je napravio spektakl u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Doduše, nije riječ o pravom Halidu nego o popularnoj Lani Jurčević koja se zbog showa preobrazila u legendarnog glazbenika. Svojom uvjerljivom imitacijom Halidovog "Prvog poljupca" Lana je zauzela visoko treće mjesto i pobrala ovacije publike.

Za komentar smo pitali i Halida koji je nažalost bio na putu pa nije bio u mogućnosti pogledati Lanin nastup. No, kako kaže, ne sumnja da je on bio sjajan.

Lana Jurčević, Tvoje lice zvuči poznato (VIDEO: Dnevnik.hr)

"Nažalost nisam gledao, ali jako mi je drago da me upravo Lana imitirala. Jer ona je kćer moje jako dobre prijateljice Esme", kazao nam je Halid.

Lanin nastup oduševio je publiku, ali i Ivana Šarića koji je bio gostujući član žirija. "Super vokalna transformacija. Vokalno si ubila. Halid, Halid", kazao je Ivan. Oduševljena je bila i Sandra Bagarić.  "Hvala ti za ovaj divni sevdah i emociju. Vokalno si ga zaista 100 posto skinula“, pohvalila ju je Sandra.

Halid Bešlić, Lana Jurčević (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell, Dnevnik.hr)

Iduću nedjelju pred Lanom je ponovo transformacija u muškarca, no ovog puta odmaknut će se od sevdaha i zapjevati hit slavnog repera Seana Paula. Kako će joj ova golema transformacija iz lika u lik uspjeti, tek ćemo vidjeti.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Doživite transformaciju zabave uz Vip!

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se