Slavni uzori

Što je 'IN' kada je frizura u pitanju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na pozornici Hrvatskog kulturnog doma u Rijeci 28. i 29. ožujka 2015. godine nastupit će frizerski stručnjaci na novom Hairstyle News festivalu. Saznajte koji su to najnoviji frizerski trendovi, a organizatori imaju i poklon pakete za Showbuzz čitatelje Dnevnik.hr-a.

Najznačajniji međunarodni frizerski festival Hairstyle News već 12 godina zaredom okuplja vrhunske edukatore, frizerske zvijezde i najveće frizerske entuzijaste.

Pogledaj i ovo PR BSH Island Veliki hrvatski festival BSH Island na našu obalu dovodi najveće zvijezde današnjice

Nina Badrić promijenila frizuru - sada je crvenokosa

Uz renomirane frizerske stručnjake, sudionike će ugodno iznenaditi i istinska umjetnička frizerska djela na predstavljanju ženskih i muških kolekcija. Tim Indola predstavit će Streestyle kolekciju koja objedinjuje najuzbudljivije i najvažnije trendove, a koji vladaju gradskim ulicama diljem svijeta i koje klijenti obožavaju i traže. Žensku kolekciju frizura, inspiriranu plesom, Project Dance, te mušku The Knot, inspiriranu nordijskim ribarima, predstavit će Subrina Professional tim.

Najznačajniji međunarodni frizerski festival održava se 28. i 29. ožujka 2015. godine u Rijeci.

Organizatori festivala imaju i poklon pakete za čitatelje Dnevnik.hr-a.

Sve što morate napraviti jest odgovoriti na nagradno pitanje, te nam točan odgovor poslati na mail natjecaj@novatv.hr sa svojim osobnim podacima i adresom kako bi vam mogli poslati paket.

Gdje se točno održava Festival Hairstyle News?

a.    U Hrvatskom kulturnom domu
b.    Na Korzu Trsatkom kaštelu
c.    Na korzu


Nagradni natječaj traje do petka 27. ožujka, i dijelimo dva paketa (Paket 1: Phi Volumen šampon 250 ml, Phi Volumen regenerator 250 ml,Phi Keratin foam. Paket 2:
Phi Repair sampon 250 ml,Phi Repair regenerator 250 ml, Phi Repair elixir 70 ml)

Imamo i dobitnice: 

JASNA BENIĆ

MARINA BELAK

 

Što se nosi i koje frizure su IN?

Na festivalu će se okupiti Alan Austin-Smith, frizerski i financijski mag, Neven Radović, jedan od 7 najboljih američkih frizera prema časopisu Vogue, Dražen Crnadak, Ivica Pavlačić, Joško Tafra, Elvir Bajrić, Željko Samardžija, Dušan Ličina, Duško Radević Bajlo, Ivan Vukčević i Tomaž Turk – samo su neka od najutjecajnijih frizerskih imena koja će zatresti pozorišne daske u Hrvatskom kulturnom domu u Rijeci, a sve u cilju prijenosa poslovnih i kreativnih znanja  grupi frizerskih zanesenjaka i ljubitelja dobrih frizura.

Uz predstavljanje inspirativnih kolekcija u stručnom dijelu programa, na look&learn seminarima nastupit će Indola, Mič Styling Academy te Stevo Hair Academy. Muškom frizerstvu posebno su dedicirani stručni show The Barbers i Kapetan Brko, look&learn seminar Gospon Fulir i Green Deco, te tematski okrugli stoli Povratak brijačnica – trend ili nešto što tržište traži?.

A što je u modi i koje frizure traže klijentice, otkrila nam je Lidija Vlahek, brand manager Subrina Professional Hrvatska.

1.    Koji su najnoviji svjetski trendovi na frizerskoj sceni - jesu li to nove tehnike šišanja, boja...?

Na svjetskoj frizerskoj sceni kao i prošle sezone najizraženiji trendovi su bob i pixie, u kraćim i dužim varijantama s varijacijama asimetrije ali oplemenjene sa širokom paletom toplih boja. Posebno su hit boje karamela, meda, uglavnom nježno smeđe boje.

2.    Ako želimo biti trendi i isprobati nešto potpuno ludo i neuobičajeno, što bi nam preporučili?

Preporuka je da se odvaže igrati sa crazy bojama u pastel varijantama od boje pistacije, breskve pa sve do tirkiza i zelene, jer to frizuru čini dovoljno trendy ali sa sasvim drugačijim efektom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene