Zastrašujuće!

Bojite se Svemira? Nakon ovoga ćete se bojati još više!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugoočekivani film 'Gravitacija' stigao je u kina i potvrdio sve ono o čemu se govorilo - nikako ne biste voljeli završiti izgubljeni u Svemiru!

Redatelj Alfonso Cuarón ('Children of Men') čekao je više od četiri godine kako bi pribavio ispravnu tehnologiju pomoću koje bi mogao snimiti film kakav imamo trenutno priliku gledati i u hrvatskim kinima - 'Gravitacija'.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva priča! Izgubili svaki kontakt sa Zemljom i svaku šansu za spas!

>> Izgubili svaki kontakt sa Zemljom i svaku šansu za spas!

Ovo remek-djelo filmske umjetnosti Alfonso je napravio u suradnji sa sinom Jonás te dokazanim dvojcem, glumcima Sandrom Bullock i Georgeom Clooneyjem.

>> Zajedno nakon 20 godina? To se nikada neće dogoditi!

Sandra u ovom filmu glumi astronautkinju koja uslijed tehničke nezgode biva odsječena od svoje kapsule i bespomoćno lebdi svemirom, a Clooney tumači njezinog kolegu astronauta koji je s njom boravio na svemirskoj stanici i pokušava joj pomoći.



Film prati događaje na Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS) u trenutku kad stvari krenu po zlu, kao i borbu dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) i astronauta Matta Kowalskog (George Clooney) u njihovom nastojanju da se živi vrate kući - na Zemlju.

Warner Bros. je objavio fotografije na kojima se mogu vidjeti prekrasni te pomalo zastrašujući prizori Svemira. Ukoliko ste se dosad bojali ovog nepreglednog prostranstva, nakon što pogledate film vjerojatno ćete se Svemira bojati - još više.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene