458345
458345
458345
458345
458345

POGLEDAJTE ŽESTOK SUKOB Sasuli mu sve u lice: "Ti si nitko i ništa!"

  • , 25.11.2016., 14:31
  • Autor:
  • komentara

Farmerima je prekipjelo pa su se odlučili obračunati s Tomislavom.

 
 
 
 
Brutalna svađa na Farmi (FOTO: Dnevnik.hr)
Brutalna svađa na Farmi (FOTO: Dnevnik.hr)

Jutro na farmi započelo je svađom, a ovoga puta u žestokom trokutu našli su se Gordan, Tomislav i Damir. Čuvši kako Tomislav prigovara Gordanu koliko je i po kojoj cijeni prodavao stvari na Sajmu, Damiru je prekipjelo te se započeo derati na njega.

Svako jutro ga napadaš! Više mi te je dosta! Svako jutro jedno te isto mu govoriš!“ urlao je Damir na njega, a Tomislav je samo odmahivao rukom. Gordan ga je mirnim tonom priupitao je li svjestan razloga zašto ga nitko ne voli, a Tomislav je i na to odmahnuo rukom i poručio mu: „Ne interesira me! Ne zanima me nitko od vas!“ Uključi se odmah na Farmu.

Farma (FOTO: PR) - 5

Tomislavova nezainteresiranost za njihove prigovore, samo je još više potpalila Gordana i Damira koji su bezuspješno pokušavali dati mu do znanja kako se ponaša. „Ne možeš to raditi čovjeku svaki dan! Što si tako bezobrazan? Čovjek hoće biti dobar s tobom, a ne može! Zraka mu daj malo!“ nastavio je Damir, a potom je i Gordan krenuo s napadom na Tomislava. „Utuvi u glavu da nisi sam ovdje! Doći će ponedjeljak i pravda! Ti si nitko i ništa ovdje!“ poručio mu je Gordan i zaključio: „Ja ću te nominirati u ponedjeljak života mi moga! Čovjek sve što je bolji prema tebi, ti si bezobrazniji! Ljudi te zavole, a ti kontru radiš!“

Farma (FOTO: PR) - 1

Nakon velike svađe Damir i Gordan pridružili su se farmerima na Staroj farmi prepričavši im svađu s Tomislavom. „U koji fajt je bio! Pola sata smo ga ribali! Gordan je poludio!“ rekao je Damir odmah s vrata, a farmeri su ih podržali. „Koji je to debil!“ kazala je Josipa, a Goran je rekao kako zna da je Tomislavova taktika isprovocirati sve njih kako bi ga udarili te bili izbačeni s farme. „On je debil!“ ponovila je Josipa i zaključila: „Kako on ne shvaća, da i ako osvoji ove novce, on se neće znati nositi s time, jer on je tip koji se ne zna nositi sa 100 kuna, a kamoli s 500 tisuća! On nema odgoj, kulturu, nema ništa! Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Farma (FOTO: PR) - 4

Kako je izgledala svađa ovih farmera te koji plan smišlja Tomislav, doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se