Priznala sve

Opasne optužbe – zlostavljala svoju mlađu sestru?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Radila sam sve što radi standardni seksualni predator kako bi mi sestra dala da joj radim što želim'

 Glumica Lena Dunham nedavno je izdala svoju novu knjigu 'Not That Kind of Girl' u kojoj je, između ostalog, opisala koliko joj je gnjusno snimanje seksi scena za film. No, časopisi National Review i Truth Revolt izvukli su informacije koje su brzinom munje odjeknuli u svijetu showbiza.

Pogledaj i ovo showbuzz Tko bi rekao Poznate osobe koje su priznale da su im simpatije nekad bile druge poznate osobe

O snimanju seks scena: 'Da, to je moj posao'

Oni su zaključili da je Lena seksualno napastovala svoju mlađu sestru Grace. Glumica kaže da su priču izmislili i da su neke tvrdnje izvučene iz konteksta.

'Pročitali su nekoliko rečenica iz moje knjige i došli do zaključka da sam seksualno napastovala sestru. Zaista nisu normalni - govori glumica. Osnova priče je, naime, dio knjige u kojem Lena piše kako je 'istraživala tijelo svoje sestre i ljubila je dok je bila mala beba'', rekla je Lena.

'Jednog dana sjedila sam na prilazu naše obiteljske kuće, igrala se s kockicama i počela me kopkati znatiželja. Moja seka Grace je sjedila pokraj mene i smijuljila se. Sagnula sam se, zavirila joj među noge i nježno rastvorila vaginu - napisala je Lena u knjizi. Tvrdi da je sve bila samo nevina dječja igra', opisuje.

U knjizi je napisala i kako je sestru podmićivala da joj dozvoli da je ljubi u usta, dala joj da gleda što god želi televiziji da bi joj sjedila u krilu, piše People.

Radila sam sve što radi standardni seksualni predator kako bi mi sestra dala da joj radim što želim', napisala je Dunham. Dodala je kako je više od ljubavi i naklonosti htjela da se osjeća korisnom. Htjela je da je njena mlađa sestra treba, da ne može bez nje

'Ispričala sam priču iz života sedmogodišnje djevojčice. Kladim se da takve priče svi imaju, a pravi pervertiti imaju puno brutalnije', objasnila je glumica na Twitteru te napomenula da sestru nipošto nije zlostavljala te da se ona smijala kad je pročitala da ju je zlostavljala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene