457819
457819
457819
457819
457819

"OČAJNA SI" Ljudi masovno popljuvali Gigi Hadid jer je ismijala Melaniju Trump!

  • , 21.11.2016., 19:19
  • Autor:
  • komentara

Gigi Hadid vodila je American Music Awards. Tijekom angažmana odlučila je imitirati Melaniju Trump.

 
 
 
 
Gigi Hadid (Foto: Getty)
Gigi Hadid (Foto: Getty)

Brutalno su na društvenim mrežama opleli po Gigi Hadid. Mlada manekenka vodila je American Music Awards te je tijekom angažmana odlučila imitirati Melaniju Trump.

21-godišnja manekenka za te potrebe 'skinula' je istočnoeuropski naglasak i Melanijin specifični izraz lica. Našalila se potom na račun plagiranja govora Michelle Obame. "Volim svog muža, predsjednika Baracka Obamu. I našu djecu Sashu i Maliju", rekla je Gigi, aludirajući na govor koji je Trumpova žena održala na konvenciji Republikanske stranke, a koji je neodoljivo podsjećao na onaj Michelle Obame.

Gigi Hadid (Foto: Getty)

No, Amerikancima njen skeč nije sjeo. Dokazao se samo jedno - da bi se Gigi trebala držati manekenstva. "Ovo je bilo očajno, drži se manekensktva, očajna si". "Melania će biti prva dama SAD-a, ovo je najgori oblik nepoštovanja", smatraju tviteraši. Spomenuli su i da se nikad ne bi usudila ovako nešto napraviti da je Melania crna, odnosno druge rase. Gledatelji su, sve u svemu, popljuvali Gigi i njeno vođenje cijele ceremonije.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se