Mnogi se iznenade

Gigi Gorgeous - ljepotica koja je očarala milijune krije jednu veliku tajnu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je manekenka, model, Youtube senzacija i TV lice. Očarala je milijune svojim atraktivnim izgledom. Ipak, nije uvijek izgledala baš tako.

Gigi je rođena u Kaliforniji 1992. godine. karijeru je započela na Youtubeu gdje je objavljivala videe o šminkanju. Na početku svoje karijere Gigi se predstavljala kao homoseksualac!

Pogledaj i ovo Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Javila se liječnica Otkrivena tajna Adeleine šokantne transformacije? Evo kako je pjevačica izgubila više od 40 kila

Fotka zapalila Instagram: Golišava kontroverza bradate žene

Dobro ste pročitali, Gigi je rođena kao muškarac Gregori Alan Lazaroto. Shvatila je, baš poput Brucea Jennera, da je u stvari žena zarobljena u muškom tijelu pa je odlučila operacijama promijeniti spol i postati jedna od najpoznatijih transrodnih osoba na svijetu.

2013. postala je prava Youtube zvijezda kada je odlučila sa svima podijeliti proces svoje transformacije iz muškarca u ženu. Od tada joj je sve krenulo. Glumila je u nekoliko serija, sretna je u ljubavi, a njen Youtube kanal prate milijuni ljudi.

 

A photo posted by ✨

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene