443241
443241
443241
443241
443241

'UBIT' ĆE GA CLINT 46-godišnjak nije skidao ruke sa Eastwoodove mezimice

  • , 13.07.2016., 22:12
  • Autor:
  • komentara

22-godišnja Francesca Eastwood kći je legendarnog Clinta. Ovih dana premijerno se prikazuje njen film, a na crvenom tepihu bila je prilično bliska sa starijom kolegom.

 
 
 
 
Francesca Eastwood (Foto: Splash)
Francesca Eastwood (Foto: Splash)

Prelijepa Francesca Eastwood pojavila se na premijeri filma 'Outlaws And Angels' u kojem ima ulogu. Stigla je u sjajnoj kremastoj haljini, sa crvenim ružem na usnama.

Kći legendarnog Clinta Eastwooda blistala je, ne samo zbog svoje prirodne ljepote, već i zbog muškarca koji ju je pratio na crvenom tepihu. Glumac Clifton Collins Jr nije skidao ruke sa zgodne Francesce.

Collins inače ima 46 godina te je 24 godine stariji od Eastwoodove mezimice. Samo da ga Clint ne uhvati, znamo koliko je on opak! Francescu je Clint dobio s britanskom glumicom Frances Fisher.

Francesca Eastwood (Foto: Splash)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se