Viralni hit

Fotografirao se svaki dan 8 i pol godina pa postao viralni hit

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladić iz Kanade postao je prava senzacija nakon što je objavio video sa selfijima koje je fotografirao od svoje 12. godine, pa do 20.

Hugo Cornellier snimao je selfie svaki dan proteklih osam i pol godina. Sa selfijima je počeo kada je imao tek 12 godina, a nastavio sve do svoje 20. godine. Prikupljene fotografije sastavio je u video u trajanju od dvije minute u kojemu možemo vidjeti kako od dječaka postaje muškarac.

Pogledaj i ovo Salma Hayek (Foto: Instagram) Raskošna latina Je li moguće da je ovo tijelo 53-godišnjakinje? Slavna crnka oduševila seksi rođendanskom fotkom

U kolovozu 2014. godine objavio je prvi dio videa koji završava sa fotografijama na kojima je napunio 19 godina, a u svibnju ove godine nadopunio je video novim fotografijama.

Hugo Cornellier dolazi iz Montreala. Dvadesetogodišnjak trenutno studira informatiku i matematiku. Za njegov timelapse je 'kriv' njegov otac koji mu je dao kameru kada je imao tek 12 godina, a za projekt je kazao da je 'sve ono što sam želio da bude', te nadodao 'Vidimo se na 10. godišnjici!'

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene