Miss Hrvatske 2016.

Najljepše Hrvatice pred velikim izazovom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pripreme za finalnu večer Miss Hrvatske 2016. u punom su jeku.

Finalistice izbora za Miss Hrvatske 2016. koje se u trogirskom hotelu Medena pripremaju za veliko finale gotovo da nemaju vremena za odmor. Raspored je iznimno gust pa dan brzo proleti u fotografiranju i snimanju video-razglednica, uvježbavanju koreografija i radu s mentorima.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Spremna je Lucija putuje u Indiju, gdje će predstavljati Hrvatsku na 71. izboru za Miss svijeta!

Novinar i voditelj Nove TV Davor Garić jedan je od mentora koji marljivo radi s natjecateljicama i to u kategoriji koja je iznimno važna – intervju. Kako se opustiti pred kamerama, razbiti tremu i na najbolji mogući način odgovoriti na zadana pitanja, kako brzo razmišljati i svojim odgovorima pridobiti simpatije javnosti – dio je Davorove edukacije koju su ljepotice s iznimnom pažnjom pravile ovih dana.

'Nismo imali mnogo vremena na raspolaganju, ali rezultatima sam više nego zadovoljan! Djevojke pozorno slušaju moje savjete i napredak je vidljiv već nakon prvih edukacija. Naravno, neke od njih su prirodno talentirane za komunikaciju i s lakoćom se izražavaju, a s nekima je zbog neiskustva i treme trebalo malo više raditi', kaže Davor Garić.

Na finalnoj večeri koja će se 17. lipnja održati u šibenskom Solarisu, zahvaljujući Davorovim savjetima, djevojke će uspješno odraditi ono od čega možda najviše strahuju – pitanja žirija!

Prisjetite se ljepotica koje su nas predstavljale u svijetu.

Uskoro ćemo saznati tko je nova Miss Hrvatske. Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 17. lipnja UŽIVO na našem portalu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene