Nova Miss Hrvatske

Transformacija za veliko finale - Koja je najljepša Hrvatica?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Finalistice izbora Miss Hrvatske 2015. već se nekoliko dana pripremaju u Crikvenici za finalni izbor - budite s nama UŽIVO od 21h samo na Dnevnik.hr!

Kandidatkinje za Miss Hrvatske su ovih dana imale brojne obaveze, ali i natjecanja po kategorijama sport, talent show, modelin, intervju... Ono što je još jako važno je i styling finalistica kako bi zabljesnule u velikom finalu i zebljesnule su svojem najboljem izdanju.

Pratite s nama UŽIVO izbor za Miss Hrvatske od 21h - samo na portalu Dnevnik.hr.

Pogledaj i ovo Lucija Begić ima li hrvatska šanse? Naša predstavnica na izboru za Miss svijeta otkrila plan za pobjedu, ali i hoće li upečatljiv detalj na njoj u tome pomoći ili odmoći!

Stilisti lanca frizerskih salona Studio Marcela, koji će uljepšavati finalistice i na finalu, savjetovali su djevojkama koja boja kose i stil frizure im najbolje odgovara i promijenili im imidž kako bi bile što atraktivnije. Na terasi crikveničkog hotela Omorika, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev i more, gospođa Jadranka Pezo, vlasnica salona i direktorica branda Silky za Hrvatsku predstavila je ljepoticama najnovije trendove za ljeto te ukazala na važnost njege kose tijekom ljetnih vrućina , naučila ih kako zaštititi kosu i tijelo od soli i štetnih UV zračenja te pokazala prave preparte kako bi kosa svima ostala zdrava njegovana.

Tko će postati nova Miss Hrvatske?

Pobjednicu izbora, novoizabranu Miss Hrvatske 2015. stručnjaci će uljepšavati sve do izbora za Miss svijeta u Kini i njegovati joj kosu kako bi naša ljepotica ostvarila što bolji plasman na svjetskom natjecanju te će se brinuti za ljepotu i zdravlje njezine kose tijekom jednogodišnjeg mandata.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene