7 'velikih'

Filmske greške događaju se i najvećima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su posvuda. Nitko im ne može pobijeći. Jave se kad se najmanje nadate. Riječ je, naravno, o filmskim greškama.

Na priloženim fotografijama imate priliku vidjeti kako ni velika imena nisu pošteđena grešaka odnosno propusta koji se događaju u filmovima koje snimaju.

Unatoč velikoj i skupoj produkciji, greške su jednostavno sastavni dio svakog filma.

Donosimo vam sedam filmova u kojima je glumio Brad Pitt, a u kojima su također uočene neke greške.

'Fight Club' (1999)

Kad je Tyler (Brad Pitt) dobio udarac od Loua (Peter Iacangelo), njegova usta su počela krvariti. No, u idućem kadru, nakon drugog udarca, krvi više nema na njegovom licu.

'Oceans Eleven’ (2001)

U sceni u kojoj Rusty (Brad Pitt) i Linus (Matt Damon) razgovaraju o Terryju Benedictu (Andy Garcia), Rusty drži u ruci čašu, da bi samo nekoliko trenutaka kasnije ta čaša 'postala' tanjur.

‘Troy’ (2004)

Ahilej (Brad Pitt) razgovara s majkom Thetis (Julie Christie). U prvom kadru vidi se kako joj je kosa namještena preko desnog ramena (fotografija na kojoj je glumica okrenutna leđima), dok se na drugoj fotografiji može vidjeti njezina kosa prebačena preko lijevog ramena.

‘Inglourious Basterds’ (2009)


U završnoj sceni mijenja se položaj kravate lika kojeg tumači Brad Pitt (Aldo Raine). Iako se isprva vide oba kraka kravate, na kraju ispod odijela proviruje samo jedan.

‘Spy Game’ (2001)


U sceni u kojoj Nathan Muir (Robert Redford) vozi ulicom u Langleyju (Virginia) jasno je kako riječ nikako nije o američkoj već britanskoj cesti. Cik-cak linija, metalni stup sa strane te znak 'keep left' definitivno nisu američki.

Pogledaj i ovo Brad Pitt "Bio je nesretan" Dok je ovako izgledao Bradu Pittu pripala je titula kojom se rijetki mogu pohvaliti, ali njemu se baš i nije svidjela!



‘Seven’ (1995)

Telefon detektiva Millsa (Brad Pitt) koji se nalazi na njegovom radnom stolu promijenio je pozicije u svega nekoliko trenutaka. Najprije je okrenut od njega, a zatim prema njemu.

‘Mr. and Mrs. Smith’ (2005)


John (Brad Pitt) se vraćao kući nakon utrke s Jane (Angelina Jolie) s povratka iz restorana. Tada jen osio crni sako. No, u idućem kadru, baš prije nego što će se svojim automobilom zabiti u njezin, nosi samo košulju - bez sakoa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene