Ovo tvrde vjerne obožavateljice

'Primamo jako mnogo uvreda na naš račun, i to nas nekad ražalosti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Zagrebu je održana pretpremijera filma 'One Direction: This is us' koja je okupila mnogo njihovih fanova. A mi za vas imamo pravu poslasticu, zahvaljujući upravo obožavateljicama 1D-ja.

U nagradnoj igri u kojoj je Continental film dijelio 5x2 ulaznice za gledanje ovog filma u Cineplexx kinima u Zagrebu, Osijeku i Splitu, na našem portalu Dnevnik.hr pitali smo vas da nam pošaljete dokaz kako ste upravo vi najvjerniji obožavatelji 1D-ja. I dokaza smo zaista dobili pregršt. Tko je sve poslao fotografije, pogledajte u galeriji fotografija.

Po dvije ulaznice za projekciju filma 'One Direction: This is us' dobili su:

HELENA POLJAK, MATEJA LUKADINOVIĆ, MIA MARJANOVIĆ, IVONA KNAUS i ĐORĐE LUKAS.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Čari prirode Miljenica iz "Seksa i grada" zatekla se u situaciji zbog koje se nije prestajala smijati, a ništa bolje nije prošao ni njen suprug!

No, dobili smo i pregršt pisanih poruka. Prenosimo neke od njih, ne, naravno, u cijelosti jer bi članak bio nepregledan.

Helena je napisala: 'Hvala im za sve! Hvala im za to što sam počela vjerovati u snove, za to da su mi promijenili život na bolje, za to da sam dobila novu obitelj (svoje Directionere), za to da sam sretnija, za to da sam Proud Directioner, na svim njihovim pjesmama! Ne mogu opisati koliko mi znače, da ih vidim ili dotaknem na jednu jedinu sekundu, ja bih bila Bogu zahvalna cijeli svoj život. Jer su jednostavno predivni, veseli, talentirani, dragi i ludi.'

Ivona: 'Uvijek smo ponosne kada naši dečki osvoje neku nagradu i kada vide koliko fanova imaju, koji su uvijek tu uz njih. Primamo jako mnogo uvreda na naš račun, i to nas nekad ražalosti :( Ali tada pročitamo mnogo statusa podrške na twitteru od naših dečki i ostalih fanova i bude nam lakše. Stalno primam neke znakove, kad god upalim TV, oni su na njemu, kad idem u grad, vidim njihov plakat ili njihove šalice koje se prodaju.. Oni me čine onim što jesam, naučili su me mnogo stvari, dokazali su mi da nekad i nije bitna pobjeda - važno je sudjelovati. Možda nisu osvojili X Factor, ali jesu cijeli svijet!'

Tamara: 'Oni su moja inspiracija,u bilo koje doba dana mogu gledati njihove slike,slušati njihove pjesme,naslikavati se pokraj njihovih postera jer će me to oraspoložiti. Volim ih jer su oni od velike većine tinejdžera napravili jednu obitelj čiji su članovi uvijek tu jedni za druge.Volim ih zato što kada sam tužna,vesela ili uplakana oni će me uvijek još dodatno nasmijati njihovim ludim slikama.Kada gledam njihove slike s obožavateljima uvijek budem ljubomorna na te cure,ali nekako i ponosna jer su moje "sestre" napokon upoznale svoje idole i da su bile uporne i da nisu odustale od svojih snova baš kako su nas oni naučili.'

Podsjetimo
, film 'One Direction: This is us' režirao je Morgan Spurlock (Supersize Me, Freakonomics, The Greatest Movie Ever Sold), a radi se istovremeno o dokumentarnom prikazu i koncertnom spektaklu u kojem će gledatelji saznati sve o podrijetlu petorice članova benda – od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na X-Factoru, međusobnog upoznavanja obitelji, istraživanja vlastitih snova pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha glazbene estrade. Na određeni način film je također i ljubavno pismo svim obožavateljima skupine One Direction. Redatelj Morgan i njegov tim producenata slijede bend u planiranju i organiziranju njihove nadolazeće svjetske turnere i putem pronalaze zanimljive priče.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene