Samo jako

IZDRŽI, MOŽEŠ TI TO! Filip Dizdar na mučnom treningu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako Filip Dizdar ovo nije očekivao.

Filip Dizdar ni u snu nije mogao pomisliti što ga sve čeka. Htjeli smo provjeriti njegovu kondiciju i početak snimanja zakazali u teretani. Filipa je dočekao Raul, magistar kinezilogije i fitness trener. Za početak, zagrijavanje - trčanje 20 minuta.

Pogledaj i ovo Filip Dizdar Čestitamo! Brat naše pjevačice Natali Dizdar podijelio sretne vijesti: ''Stvari su upravo postale ozbiljne!''

"Danas ćemo odraditi kružni trening. 5 vježbi. Pokazat ću ti kako se radi koja redom. Napraviš na TRXu jednostavno povlak, nagneš se malo nazad, privlačiš laktove sebi i opet opružaš do kraja. Držiš trbuh čvrsto", kazao je Raul Ivčić, fitness trener.

Filip se bacio na vježbanje. "Samo to. Piju, šta je to za mene. E da zaboravio sam reći da ovo traje tri kruga. Mogu ja to sve na jednoj nozi'', kazao je Filip.

"Ja sam ono dosta godina vježbao. To je bilo čisto sprave i imaš dosta prostora da se uljeniš, znaš napraviš si pauzu dvije minute pa odeš po vodu, a ovdje je dosta sve tempirano, više se kondicija gleda, koju ja nemam'', priznao je Filip.

Na redu je liječnik. Filipa smo odveli u bolnicu "Svti Duh" na pregled oftamologu.

''Kod vas je oftamološki nalaz u potpunosti uredan. S obzirom da u obitelji ne postaje nikakve očne bolesti, redovne kontrole će se provoditi kroz neke dvije godine", kazao je liječnik.

Filip je svoj pregled vida napravio. Rutinske preglede zdrava populacija trebala bi napraviti svaku drugu do treću godinu.

Kako je izgledao trening s Filipom pogledajte u našem video prilogu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene