450043
450043
450043
450043
450043

Farmerica Lara u mukama: 'Moj novi nos! Kojeg sam platila 20 tisuća kuna!'

  • , 13.09.2016., 13:57
  • Autor:
  • komentara

Barbari se, s druge strane, na nogu prevrnula cjepanica. Zbog ozbiljne ozljede na Farmu je stigla doktorica.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Dok su farmeri Nove farme obavljali tjedni zadatak, izradu mola, dogodila se mala nezgoda – Barbari se na nogu prevrnula cjepanica. Od prvotnog udarca Barbara je vrisnula, a zatim se iz jezera povukla u kuću gdje joj je Katica odmah priskočila u pomoć stavljajući hladne obloge. Barbara je osjećala sve veće bolove, pa je na farmu stigla i doktorica.

"Barbara bi trebala neko vrijeme svakako mirovati s tim da neće sad biti par dana u punoj snazi da obavlja poslove koje je dosad obavljala", izjavila je doktorica koja je preporučila daljnju obradu rendgenom kako bi se vidjelo je li došlo do nekakvog loma.

Farma (Foto: PR)

"Glupo se osjećam jer me užasno boli i baš pričam s ekipom, kao da smo ukleti. Od prvog dana otkad smo ušli u ovu kuću ništa ne ide po planu. Užasno me boli i steže. Teško je", ispričala je Barbara zabrinuta zbog ozljede kao i zbog toga što su već u manjku otkad su i Danijel i Zinka napustili njihovu zajednicu.

Još jedna nezgoda dogodila se u poslijepodnevnim satima. Naime, Mia je na farmu donijela tortu Damiru kako bi proslavio svoj 41. rođendan s farmerima. Baš u trenutku rođendanskog slavlja kada je otvarao šampanjac, nezgodno je usmjerio bocu i čep je pogodio njegovu djevojku Laru u nos. "Moj novi nos! Kojeg sam platila 20 tisuća kuna!", zajaukala je Lara te vrišteći otrčala u kuću.

Farma (Foto: PR)

Kako se sve to dogodilo, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme!

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se