imamo superfinalista

NAJEMOTIVNIJI DVOBOJ! Gordan u suzama napustio farmu: "Bio je bolji, svaka mu čast!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Farmeri su zaigrali bocu istine, a nakon igre neki problemi su se još više produbili.

U prvom polufinalnom dvoboju pile su ukrstili Gordan i Goran. Iako je Gordan slovio za najjačeg farmera kojega teško tko može pobijediti u dvoboju snage, Goranu je to ipak uspjelo. Bio je brži i bolji od Gordana i pobjedom se izborio za veliko finale pete sezone Farme. „Trenutno mi je u glavi blokada da ništa nemam.“ rekao je Goran odmah nakon pobjede, još uvijek sjedeći na gredi, a kasnije kada su se dojmovi slegnuli, otkrio je što mu je dalo vjetar u leđa: „Kad sam išao od doma rekao sam da ću doći do kraja i samo mi je bilo ispred face dok sam pilao reakcija mojih doma kako gledaju i eto, to sam priveo kraju.“

Pogledaj i ovo Prince Wale Soniyiki - 5 ponosan na sebe Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

Gordan je nakon poraza čestitao pobjedniku Goranu priznavši da je bio brži i bolji te u suzama poručio: „Rekao bih da mi je najbolji dio kada sam ušao na farmu, najbolji dan u životu, jer velika je stvar ući. Pozdravio bih cijeli Sinj i cijelu okolicu a posebno obitelj Zimić. Goran je bio bolji od mene, svaka čast. Volim vas sve!“ Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Velika većina farmera po izlasku iz Arene bila je žalosna što je Gordan izgubio te su mu poručili da će za njih uvijek biti pobjednik. Goran je otkrio kako je cijeli dan proveo sam sa svojim mislima, dok je Gordan slušao Darkove upute, a s njim se složio i Ante zaključivši: „Domi je davao Gordanu savjete kako da pila i na taj način ga je zezuo. Ja sam sretan što je Gogi pobijedio“

Gordan je iskoristio priliku još jedanput čestitati pobjedniku. „Ne možeš pobijediti nekoga kome paše ta igra. Njemu odgovara visina, meni ne. Iskreno ću reći, zaslužio je ući u finale.“ kazao je.

Već idućeg dana farmere očekuje još jedan dvoboj, a za ulazak u superfinale borit će se Josipa i Tomislav. Josipa je najavila da će njezin okršaj s Tomislavom biti poput muškog dvoboja i da će dati sve od sebe, neovisno tko pobijedio, a čini se kako Tomislav u svom 'scenariju' ima plan kako izboriti pobjedu. „Moram joj unijeti neki nemir prije Arene. Sad sam skužio da ju mogu smijehom isprovocirati.“ otkrio je Tomislav. Goran je, kaže, načuo kako Tomislav govori farmerima da ga pripreme za dvoboj s Josipom kao da ide, ističe, u ring s Mirkom Filipovićem. „Idemo u napad za pola milijuna kuna!“ poručio je Tomislav.

Prije polufinalnog dvoboja, vidjeli smo i prvu od igara farmerskog natjecanja, a petero farmera je moralo odabrati životinju s kojom su se utrkivali. Obzirom da se dugo bavi jahanjem Sara je izbrala konja: „Silu znam otkad sam došla na farmu, zbližili smo se.“ kazala je Sara. Barbara je za utrku izabrala magaricu, Daniela psa, Lara magarca, a Damir je svojim odabirom mačke izazvao smijeh farmera. Nakon što su odabrali životinje s kojima će se utrkivati, farmeri su ih morali dovesti na start. S time je najviše problema imala Barbara koja je u konačnici morala odustati od krave koja je bila njezin prvi izbor:

„Krava je definitivno odustala, nije bila zainteresirana za bilo kakav kontakt pa smo morali odustati i izabrati drugu životinju.“ rekla je Barbara te za utrku uzela drugog magarca. Kako bi pobijedili u utrci farmeri su morali prijeći cilj sa svojom životinjom uz uvjet da životinje ne navlače povodcem nego ih mamilicama navedu do cilja. Nakon što je Dušan proglasio početak borbe, vika farmera je potjerala životinje u raznim smjerovima. Dok je Damirova mačka pobjegla na drugu stranu, Sarin konj potrčao je prema cilju: „Prepala se kada su svi počeli vikati u jedan glas i onda je krenula u galop i manje više sam ja trčala za njom, a ne obrnuto.“ izjavila je pobjednica Sara. Na drugom mjestu završila je Lara s magarcem, a na trećem se našla Barbara: „Ne odustajem tako lako. Pokušala sam je pridobiti da se vrati na stazu i kad je ušla Larina pomagačica, sve je krenulo svojim tokom i izvršili smo do kraja.“

U večernjim satima farmeri su po zadnji put u ovom sastavu zaigrali, njima omiljenu igru, bocu istine. Iako su time trebali riješiti probleme i zakopati ratnu sjekiru, kako je počasni Gazda Senad predložio, neki su se problemi dodatno produbili. Zinka je izjavila da joj je nakon par dana bilo jasno s kime dijeli krov pa je odlučila napustiti show: „Dovoljna je bila slika i par tonova da vas potrpam u fajlove.“ kazala je Zinka. Katica se obratila Tomislavu i poručila mu da nije glavni glumac kao što on to misli: „Mi nismo ovdje u kazalištu, ti nisi glavni glumac, izvoli se ponašati kako treba.“ dodala je Katica. Lara je farmerima zamjerila napad na Damira nakon što je odabrao Ankicu za dvoboj: „Zamjeram Goranu, Josipi i Ankici što ste se okomili na Damira kada je išao protiv Ane u dvoboju, vi ste zaboravili da je ovo igra i da svatko ide na slabije.“ kazala je Lara. Damir je također imao nešto za reći u svoju obranu te je naveo kako on nije zamjerio Goranu kada je išao na Antu, dok su njemu svi zamjerili što je išao protiv Ankice. Goran je na to burno reagirao te poručio: „Ante i ja smo imali dogovor iza kojeg ja još stojim. Ako pobijedim u finalu, Ante će dobiti koliko i ja.“ Nezadovoljan ishodom rasprave, Senad je farmerima poručio: „Nije korektno, nije fer, trebate gađati u glavu: To i to ti prijatelju zamjeram, oprosti mi, opraštam ti i bit ćemo prijatelji i dalje.“
Tko će postati drugi superfinalist s kojim će Goran u okršaj za pola milijuna kuna, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma,omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene