451991
451991
451991
451991
451991

POMUTNJA NA FARMI Dio njih zaustavljao Darka, a dio Danielu

  • , 30.09.2016., 14:43
  • Autor:
  • komentara

Daniela se ne može pomiriti s odlukom da će najvjerojatnije pasti tjedni zadatak.

 
 
 
 
Pomutnja na Farmi (Foto: Dnevnik.hr)
Pomutnja na Farmi (Foto: Dnevnik.hr)

Kako su farmeri i najavili, tako su i ostali ustrajni u svom naumu bojkotiranja tjednog zadatka. Naime, zadatak je bio izgraditi kukuruzar, a s obzirom na to da su odlučili svrgnuti Gazdaricu Danielu s vlasti, Darko je izričito kazao farmerima kako se crjepovi na kukuruzar neće postaviti. „Mislim da si ti u tvojim godinama malo dijete postao! Lako vama zadatak sabotirati kad ću se ja popeti gore i raditi!“, poručila mu je iznervirana Gazdarica i odlučila sama dovršiti tjedni zadatak. „Tko se popne gore, leti dolje! Ja sam ga radio i nema majci! Ja sam radio i ja ću ga minirati!“, rekao je Darko i krenuo trčati prema Danieli koja je već krenula postavljati crijep.

Farmerice zaustavljaju Darka (Foto: Dnevniki.hr)

U jednom trenutku nastala je pomutnja na farmi – dio farmera trčao je za Danielom kako bi ju spriječilo da se popne na kukuruzar, a drugi dio je pokušavao zaustaviti Darka.
„Nemaš ti što na moj objekt ići!“ derao se Darko na nju, no Gazdarica se nije dala.

Daniela, Darko i Kristian -Farma- (Foto: Dnevnik.hr)

Ipak, uspjela ju je barem na kratko primiriti Katica uvjeravajući ju da joj takve scene nisu potrebne. „Molim te lijepo nećemo se svaditi, nego daj poslušaj. Daniela, svojom tvrdoglavošću si došla do ovoga! Ne možeš biti više tu naša šefica, to shvati i onda se makni! To nije ispravno. Otkud ti pravo da ti ideš sad tako kad smo mi odlučili tako?“ priupitala ju je Katica.

Katica objašnjava Danieli (Foto: Dnevnik.hr)

Hoće li se Daniela pomiriti s odlukom da će pasti tjedni zadatak ili će pak ići kontra zajednice te na svoju ruku dovršiti tjedni zadatak, doznat ćemo u večerašnjoj emisiji Farme od 20 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se