Farma

RAZDVOJILA GORANA I JOSIPU Barbara se uplela u romansu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao gazdarica Farme, Barbara je sa sobom uzela dva dečka. Od Gorana i Kristijana napravila je Gospodu.

Na Farmi nikad turbulentnije. Nakon što je Barbara u dvoboju snage pobijedila Jasminu i izbacila je iz Farme, stigla joj je još jedna nagrada za trud. Naime, budući da je pobjednica dvoboja, postala je gazdarica Farme jer su se dvije zajednice spojile u jednu. Obzirom na to, morala je odabrati dvoje farmera koji će s njom biti Gospoda i živjeti na Novoj farmi, dok ostali žive na Staroj.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Kao sustanare odabrala je Gorana i Kristijana. Fatalna Barbara uzela je na Novu farmu muškarce te razdvojila tako Gorana i Josipu, par koji se itekako simpatizira. Osim toga, sa sobom je povela i Kristijana koji joj je otvoreno izrazio ljubav, priznavši da prema njoj ima više nego prijateljske emocije. Iako trenutno ne pričaju, možda je ovo Barbarin način da se ponovno približi Kristijanu te se pomire.

Kad je Goran u pitanju, Barbara i on su u sjajnim odnosima. Jasmina nam je, s druge strane, u intervjuu otkrila da joj se čini kako je Barbara i na Gorana bacila oko. "Bolje joj je bilo održavati prijateljstvo s Kikijem i dati mu možda priliku kad izađu vani. Mislim da je i na Gorana bacila oko. Prema Tomislavu nema emocija, barem koliko ja mislim", rekla je Jasmina. Što je s Tomislavom, pitanje je koje se očito postavlja. Zašto njega nije učinila gospodinom, to samo Barbara zna.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene