455350
455350
455350
455350
455350

RAZDVOJILA GORANA I JOSIPU Barbara se uplela u romansu!

  • , 30.10.2016., 13:50
  • Autor:
  • komentara

Kao gazdarica Farme, Barbara je sa sobom uzela dva dečka. Od Gorana i Kristijana napravila je Gospodu.

 
 
 
 
 
Barbara (Foto: Dnevnik.hr)
Barbara (Foto: Dnevnik.hr)

Na Farmi nikad turbulentnije. Nakon što je Barbara u dvoboju snage pobijedila Jasminu i izbacila je iz Farme, stigla joj je još jedna nagrada za trud. Naime, budući da je pobjednica dvoboja, postala je gazdarica Farme jer su se dvije zajednice spojile u jednu. Obzirom na to, morala je odabrati dvoje farmera koji će s njom biti Gospoda i živjeti na Novoj farmi, dok ostali žive na Staroj.

Kao sustanare odabrala je Gorana i Kristijana. Fatalna Barbara uzela je na Novu farmu muškarce te razdvojila tako Gorana i Josipu, par koji se itekako simpatizira. Osim toga, sa sobom je povela i Kristijana koji joj je otvoreno izrazio ljubav, priznavši da prema njoj ima više nego prijateljske emocije. Iako trenutno ne pričaju, možda je ovo Barbarin način da se ponovno približi Kristijanu te se pomire.

Farma - Barbara (Foto: PR)

Kad je Goran u pitanju, Barbara i on su u sjajnim odnosima. Jasmina nam je, s druge strane, u intervjuu otkrila da joj se čini kako je Barbara i na Gorana bacila oko. "Bolje joj je bilo održavati prijateljstvo s Kikijem i dati mu možda priliku kad izađu vani. Mislim da je i na Gorana bacila oko. Prema Tomislavu nema emocija, barem koliko ja mislim", rekla je Jasmina. Što je s Tomislavom, pitanje je koje se očito postavlja. Zašto njega nije učinila gospodinom, to samo Barbara zna.

Farma (Foto: PR) - 13

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se