Anamariji se moć omilila

'Svi su neki radnici veliki. Maltretiraju me samo’

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prva Gazdarica farme, Anamarija, ne vlada ni puna dva dana, a čini se kako je već samu sebe okrunila za farmericu tjedna.

Iznenađena je bila i sama Anamarija nakon što je voditeljica FARME Mia pročitala njezino pismo, u kojem joj je Marija ostavila farmu, a vrlo brzo Anamarija je počela uživati u svom položaju.

Pogledaj i ovo showbuzz Bivši Farmer 'Žao mi je što je nisam 'zgazio' u dvoboju jer ona konstantno 'gazi' druge'

Otkrij farmera u sebi i pomozi životinjama - Snimi FELFIE

„Želim od sada da svi muškarci rade bez majice, a da se žene svaki dan šminkaju i češljaju!“ bila je Anamarijina prva naredba, no farmeri su se već u startu oglušili na njezinu šalu. Šalila se Anamarija ili ne, ipak ju je nešto zasmetalo na farmi. ‘Idu mi na živce! Što glume? Svi su neki radnici veliki. Maltretiraju me samo’, kazala je Ivici i Hrvoju.

Iako je rekla kako joj je u cilju da se dodijeljeni zadaci obave na vrijeme i da sve bude spremno za Sajam u četvrtak te kako će ona preuzeti poslove koji farmeri budu odbijali raditi, čini se kako ni Anamarija nije sigurna treba li farmere upregnuti u poslu ili ne. ‘Pa džabe se trude kad sam ja farmerica tjedna! Sama ću sebe staviti’, našalila se Anamarija te dodala kako joj farmeri stvaraju pritisak - ne žele doručkovati već samo rade.

Kakvih sve problema Anamarija ima s radišnim farmerima te koga će postaviti za slugu i sluškinju, gledatelji će doznati u večerašnjoj epizodi na Novoj TV od 20.15 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene