Nitko nije očekivao

VIDEO Fanovi zgroženi – zašto je to napravila na koncertu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svaki put šokira sve više – pogledajte što je sad napravila.

Miley Cyrus je, tokom nastupa na pozornici, bacila u publiku komad kartona. Ne bilo kakvog već onaj na kojem je nacrtan lik bivše djevojke Justina Biebera – Selene Gomez.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 2 Aludira li na nešto? Holivudska slatkica novim videozapisom napravila je pravu pomutnju: ''Gotovo je, rekao sam ženi...''

Da stvar bude zanimljivija, sve je to izvela pjevajući pjesmu simboličnog naziva 'FU' koja simbolizira dvije riječi koje želi reći jednom dečku – j**i se!

Mediji su se odmah raspisali o potencijalnim osjećajima koje Miley gaji prema slavnom pjevaču Justinu Bieberu, piše Daily Mail.
TMZ je javnost podsjetio kada se ovo dvoje mladih družilo prošlo ljeto nakon što mu je Miley uručila Billboard nagradu u svibnju. Naravno da su porekli da je između njih bilo nešto više od prijateljstva, ali Justin je Miley bio velika podrška u to vrijeme.

'Zapravo sam se otrovala, bilo je suludo'

Poznaju se godinama, ali su se zbližili još više nakon što joj je Justin bio rame za plakanje 2013. nakon što je prekinula sa zaručnikom Liamom Hemsworthom.

Mediji su se uspjeli dokopati i informacija koje je Selena pričala na rehabilitaciji u Arizoi na kojoj je bila u veljači ove godine.
Selena je navodno pričala o nepovjerenju koje ima u Justina i da ima velikih problema s njegovim flertanjem s drugim ženama.
Navodno je spominjala i ime Miley koju je optužila da je kriva za njihov prekid.

Miley i Selena se također znaju godinama jer su u isto vrijeme glumile u poznatim Disneyjevim serijama. Što se to sada događa i zašto je Miley to napravila, vrijeme će otkriti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene